Nytt år =)

Nytt år... IGEN! Har gått så sjukt snabbt. För ett år sen var jag i Kga hos fam Hylén. Känns som... hmm... 3 mån sen?!

Har hänt jättemycke 2008. Träffade Niclas i början av året.. el träffade och träffade,vi blev tillsammans iaf =) Blev gravid, flyttade till hus (och därmed lämnadeMalmö för Trellehulla) och förlovade mig. Har glömt skriva det innan, men vi förlovade oss på julafton! <3

Nyårsafton var okej. Vi skulle bara ta det lugnt. Orkar inte sitta på nån fest med aspackade personer (för alla har såååå stora förväntningar på nyår, det ska festas järnet och vara uppklädd till tänderna. och det blir aldrig kul. ärligt.)
Så vi åt fem rätters middag med Niclas föräldrar och några bekanta till dom. Var meningen att deras dotter och hennes pojkvän skulle vara med men de kom aldrig. Men det var helt okej, god mat och så. Var så sjukt trött i ryggen av att sitta hela kvällen.

 



i dag blir det lugnt, älsklingen är ju ledig idag. Har fått honom att måla listerna till bebis rum så det blir klart! Ska ta foto. Det är såååå fint =) 

Imorron kanske jag ska träffa Hanna, sen på kvällen ska vi till Niclas föräldrar (haha låter som vi alltid umgås med dom, det gör vi inte men de är supertrevliga!) Monica (Niclas mamma) har lovat för längesen att jag ska få se alla foto och filmer på Niclas när han var liten. Så det ska vi göra imorron, och äta kalkon! MUMS!

Får gå ut och se om Niclas fått en smäll i huvudet eller nått, han har startat "sikta mot stjärnorna" skivan på high life och sjunger med till cher... hmm...
  


Kommentarer
Postat av: Jenni

Snygging! Faaan, asså! När drar vi me oss Lillen till Sthlm?! Puss på magen!

2009-01-02 @ 11:09:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0