Störigt..

Skickade för några dagar sedan efter Noels kläder till bröllopet. Det skulle vara en "overall" som såg ut som skjorta etc. När vi fick paketet i går var det 4 delar, alltså skjorta, byxor, väst och fluga. Jag blev väldigt irreterad och mailade dom. Då fanns det tydligen samma set i båda. Ja men, beställer jag overallen är det väl den jag vill ha? De kan väl ringa istället för att gissa?
Ska iaf skicka tbx den, hon som mailade frågade om vi "hade tid" att skicka tillbaks och få en ny och det har vi ju. Men det hade ju varit panik om vi inte haft det! För vem utsätter en 6 mån (då) bebis för en massa obekväma kläder? Aoo nä!

I dag har Hanna varit här. Har gått igenom inför bröllopet (hon är ju toastmadame). Vi vill inte att det ska bli för planerat, då blir det bara fel. Men lite får man ju ändå ha koll på =)

Vi tog även en runda på stan. Fick köpt en fin liten vit jacka till bröllopet. Hoppas verkligen att den passar till klänningen. Kan ju bli lite kallt utan. Man vet ju aldrig. Köpte även en skjorta till Noel som han ska ha på Felicias dop och ett par jeans till mig! Och lyssna nu noga: de var i samma storlek som jag hade innan jag blev gravid! Det ni ;-) 
(sen att det var stretch har ju inget med saken att göra..!!!)  

Nu kom älsklingen hem igen, han har varit och köpt olja till min bil. Han e för go!

Sov gott!



Kärlek

Gårdagen bilder!

Hade det trevligt på stan i dag. Skulle leta kläder till mormor till bröllopet, men vi hittade såklart ingenting. Varför är det alltid så, att när man verkligen behöver något så hittar man inte det? Det enda jag hittade var en tröja till älsklingen. Var ju lite rea på MQ så jag passade på!

Nu ska jag mysa med mina pågar, men ska lägga in lite bilder från gårdagen först:


Det började med att Noel fick mat...


..och slutar med att han fick bada!


Noel & mamma badar


Älskar att bada! Helt galen i vattnet!

 

Min dag i går...

Sov 4,5 timmar och var lika astrött om jag brukar när jag jobbar förmiddag. Jobbade 06-14. Inga större grejor hände, men dagtid är dagtid.. då springer alla "viktiga" människor hos oss. Skulle komma någon viktig kund i dag så vi fick städa lite och så. Vaddå fjäska?!

Kom hem, bytade snabbt om och sen körde lilla familjen till Bo Ohlsson i Tomelilla. Har ni planer på att åka dit, gör inte det! Bara massa skit och de var faktiskt inte alls så billiga. ÖB tex är billigare. Vi tänkte lagra upp med lite schampoo mm men det fanns EN schampoosort. Väldigt dålig! Fick köpt en ny vattenkokare som vi verkligen behövde. Den vi hade innan gick i sönder och vi använder ju den hela tiden till Noels mat.

Men de hade faktiskt rätt så mkt leksaker när jag tänker efter.Köpte ett klosstorn och bitring/skallra i mumin till honom. Fanns typ samma sortiment som på andra ställen. Fanns mkt leksaker till lite äldre barn, men det är ju inte lönt för oss att köpa det nu! Noel fick även en mjukishund som skäller och gör ljud när man rör den. Niclas sa att Noel tagit sönder den spelande åsnan i babygymmet så han skulle få ha hunden där,men nu precis så startade jag åsnan och den fungerade! Underlättar ju att trycka på "on" älskling! ;-) 

I dag blir det en mysig dag på stan med Noel, mamma, Rolle och mormor! Får visa dom att Trelleborg faktiskt är en väldigt bra stad att shoppa i! =)

Inget?

Har inget vettigt att skriva just nu. Brukar komma på massor som jag bara MÅSTE skriva när jag har tid... och nu står det helt still i bollen! Trött? Ja!

I går träffade vi Rosen som ska vara DJ på bröllopet. Jag och älsklingen hade skrivit vissa låtar vi ville ha med, och sen får han fria händer. Men jag tror att det blir jättebra.

I dag,efter jag jobbat, träffade vi Bengt och bestämde alla blommor vi ska ha! Så fint det kommer att bli!!!

Imorron när jag slutat ska vi ta en liten utflykt till Bo Ohlsson i Tomelilla! Se om de har något kul! Ska bli mysigt att bara få vara med lilla familjen och inte stressa och känna alla "måsten" som håller på att käka upp mig... 

Får nog gå och nanna nu. Ska ju upp kl 04.30. Suck.

Leker hemma hos Eva & Arne


Ligger i gymmet och kollar på barnprogram!

Frieri =)

Idag, mina vänner, gick min älskade blivande man ner på knä och frågade om jag ville gifta mig med honom!

Lite sent, eftersom allt med bröllopet är bokat och klart, men det var en jättefin ring och han är världens gulligaste!

Tack min älskling, du är den underbaraste människan jag känner. Älskar dig för den du är och hur jag är när jag är med dig!

(Och för att du älskar min "zebra-mage" ;-) )

♥ Vi föralltid! ♥


Min fin ring och mina fina rosor jag fick!

Kusinträffen mm

Här kommer lite bilder från senaste veckan! Enjoy!


Neta, Camilla med Isac, Malin med Felicia, jag med Noel, mamma


Tre generationer snyggingar!


Kusinerna med bebisar

Godmorgon!


Mums!


Busungen nr 1


Lovar?

Ska snart i väg till jobb. Håller på att trycka i mig en macka bara!

Lovar att lägga in bilder sen från vår trevliga kusinträff i Lund =)

Nu tog mackan slut och jag ska upp och säga hejdå till mina pågar. Noel har inte vaknat och fått mat i natt. Han är en riktig sjusovare han! (Och det har han fått i från mig!)

Hej hej!


Fullt upp

Är kass på att skriva men jag har verkligen inte tid just nu. Stressad så det gör ont i hjärtat... och det är ju mindre bra..

I går vad nog årets sämsta dag för mig. Min bil stannade mitt på motorvägen och det var nog en av det västa händelserna jag varit med om. Kom knappt in till sidan och bilarna kör ju fort. Satte på varningsblinkers men hade ingen chans att komma ur bilen och sätta upp triangeln. Väldigt obehagligt för jag var 100% säker på att någon skulle köra in i oss. Älsklingen min fick köra från jobb och hjälpa mig. Efter massor av timmar och pappas hjälp fick vi bärgat den till Henkes jobb (som var en ängel och tog hand om vårt problem) Sen var det bara att sticka och jobba direkt. Ångest.

I dag har jag, Noel och Malin haft en mysig dag på stan! Fick köpt lite grejor som vi verkligen behöver men som man alltid glömmer när man väl är i affären! Tack för i dag gumman!

Nu ska vi snart sticka till Lund för att grilla hos min moster. Ska bli väldigt kul att träffa dom och speciellt kusinens lille pojke Isac =) Liten kusin/syssling träff!

Till min älskling <3

♥ Denna är till dig Niclas, min älskling ♥

Lyssna på texten!


Nannig... Zzzz...

Är fruktansvärt trött just nu. Ingen ork till något. Somnar överallt nuförtiden och jag har jätte dåligt samvete för det =(
Har precis vaknat ur en 2 timmas lur på soffan. Älsklingen sa att jag vaknat och sagt att jag är så trött och sover för "jag är nog i en växtperiod". Hahaha...

Nu ska jag och älsklingen skåla i champagne. För vet ni vad? Min blivande man är en jävel på att spela på rätt hästar =)

Togs lite bilder i dag. Varsågoda!

Mums!


Inte kladdigt eller så?!


♥ Går inte att beskriva med ord hur mycket jag älskar dessa två ♥


Niclas - Noel bus!

U-skift

Uppe jobbigt tidigt i dag, ska jobba. Har utfyllnadsdag i dag. Lika bra att bara gå dit och inte tänka på att man inte vill!

I går var vi hos pappa och hade lite kalas för syrran igen, men släkten. Trevligt att träffa alla. Noel blir lite gnällig när det är mkt folk. Han gillar inte det riktigt. Men men... det går bra ändå, men han måste underhållas. Han har somnat direkt när vi lagt honom i sängen när vi kommit hem de senaste två dagarna och det är ju skönt!

I går när vi kom hem satt jag & älsklingen på terassen. Det är så underbart mysigt där uppe! Jag & Niclas pratade verkligen om allt mellan himmel och jord och vi båda verkligen känner hur perfekt livet är. Hur underbart det är att vi har varandra och Noel. Niclas är den rätta, det är jag 100% säker på! Älskar honom och Noel mer än det går att beskriva i ord. <3

Nu väntar jobb! Ha en trevlig dag!

Kalas!

I går var det kalas för syster yster som kommit ner till Skåneland med sin lilla familj! Roligt att träffas igen, lilla Felicia har blivit så stor sen sist vi sågs! Togs en del bilder, här kommer några:


Noel får sin potatis & blomkåls puré! Helt galen i det, mitt lilla matmonster!


De sötaste kusinerna i världen med matchande kläder! =)


Fyra generationer; Malin med Felicia, mamma, mormor, jag med Noel

BVC och smakportioner!

Jobbade i natt med, kom hem och sov 45 min. Sedan var det dags att promenera till BVC. Niclas ville att jag skulle följa med. Allt var jättebra, han har ju gjort enorma framsteg på bara 2 veckor sedan hon träffade honom sist. Nu väger han 6840 g och är 65 cm lång!

Så, vi fick klartecken att börja med smakportioner. Så efter att jag sovit några timmar och vi var på stan en sväng så fick Noel för första gången smaka på puré. Började med potatis & blomkål (fy för så äckligt det smakade!) Han gillade verkligen det! Åt upp en hel äggkopp med mat! Det var ju mest meningen att han skulle få en sked för att vänja sig, men han var helt galen i det! Bara att tacka och ta emot! Foto saknas på det för vi filmade istället!

Nu ska vi återgå till bröllopsplanerna! (Glöm inte osa, ni som är bjudna!)


Min plutteskrutt!

Natten

Jobbade natt i natt (vad konstigt det lät!) och har två nätter till. Innan jag stack till jobbet i går nattade vi Noel, men han vaknade igen och somnade vid 22 tiden. När jag kommer hem 06.30 frågar jag älsklingen när Noel fick mat, och han svarar "Han har inte fått nån mat". Hmmm... Noel vaknade inte förrän kl åtta! Han sov utan mat i 10 timmar. Det har aldrig hänt! Men vi höjde nattdosen av mat i går, så det kan ju vara det. Men jag tror att han är inne i en växtperiod för han har sovit hela dagen med. Min bebis börjar bli stor!

Nu ska jag laga lasagne och hoppas på att få sova en stund innan jobb. Älsklingen och pappa är i väg på tippen och slänger skit!


Noel med min mormor!


Store killen i morfars matstol (som är liiiite för stor)


Min gosegris!


Noel på sin fina trehjuling han fått av sin morfar


Väldigt intresserad av handtagen!


Utklädd medan mamma var hos frissan....


Lipsill?!

Vet ni vad det enda jag är rädd för på bröllopet? Svimma? Nej. Det är faktiskt att jag ska börja gråta. Inte för att jag bryr mig om jag skulle gråta inför alla gästerna, utan för att sminket kommer att förstöras totalt. Och nej, jag är inte ytlig, det handlar om att det är efter vigeln vi ska ta alla foto (+ att alla andra antagligen också kommer att ta kort på oss på trappan) Och det hade inte varit kul om man på det bröllopsfotot man ska ha framme och som de närmaste får, är helt rödgråten. Jobbigt. Haha. Någon som har något bra tips förrutom vattenfast mascara?!

Sedan jag fick Noel har jag blivit så känslig! Jag kan gråta för allt! Innan han föddes grät jag aldrig. Inte för att jag aldrig var ledsen, utan det gick helt enkelt inte. Men nu! Herregud! Innan i dag läste jag kusinen Camillas blogg att de skulle ha någon som sjöng "Teddybjörnen Fredriksson" på söte Isacs dop. Jag kom på att det var hur längesedan som helst som jag lyssnade på den låten, så jag startade den på Youtube och sjöng samtidigt med till Noel.
Och som tårarna rann! Helt otroligt!

Lyssna på den ni, och se hur känsliga NI är! =) Varsågoda:



Store killen!

I dag har vår lille Plutt invigt sin matstol! Han testade ju den för ett tag sedan och det gick bra, men vi har ändå väntat med att ha honom där, han har varit för liten. Men han satt så lugnt och fint och tyckte nog det var rätt så kul att inte sitta i baysittern eller babygymmet! Måste ju förbereda honom för bordet nu när han ska börja med smakportioner nästa vecka! =)


Vår fina, stora kille! (16 veckor gammal i går)

Så häftigt!

Denna videon var så häftig! En hyllning till Michael Jackson. Måste lägga in den här!

Jag, personligen, gillade MJ. Hans musik har alltid funnits sen jag var liten. Kommer i håg hur jag och syrran alltid dansade runt till "Heal the world" i vardagsrummet! haha! Vi hade en konsertinspelning med honom när han spelade i Sverige och vårt nöje var att räkna alla som svimmade! Har jag inte helt fel för mig så var det 13 stycken! =) Hans musik kommer alltid finnas kvar, han var ju King Of Pop!

MEN! Han har inte gjort så mkt de senaste tio åren, så jag kan tycka att folk överdriver med att börja analysera en massa om hans liv nu. Ingen brydde sig om honom den senaste tiden ändå, han var bara "konstig". Låt hans familj få sörja i fred och sluta hitta på en massa om honom. Läste ett citat för några dagar sedan där någon skrev att

"jag gråter hellre för de 100 000 tals människor som dör av förorenat vatten än för Michael Jackson".


Ligger något i det...

Men kolla videon, den har tydligen blivit känd över hela världen!


En superhelg!

Denna helgen har varit super;

I fredags var jag, Linda och Hanna barnfria och gick ut och käkade på Mosaik! Verkligen jättetrevligt! Blir ju annorlunda när inte barnen är med. Blev en massa snack om allt mellan himmel och jord och någon drink! Supermysigt! Tack så mycket tjejer! Vi får göra om det snart! Mosaik hade skitgod mat. Hade aldrig varit där förr, men kommer absolut att gå dit igen.

I går hade vi lite "grillparty" här hemma. Fick besök av Sofie, Christian, Sophie, Henrik, Kelly, Anders, Padde, Erika. Käkade ute på terassen men sen blåste det för mkt och blev kallt så vi flyttade in i allrummet. Skönt att få plats till så mkt folk! 

Har haft en jättetrevlig helg, och i dag ska vi inte göra någonting alls. Vi kommer inte ens i håg när det bara var "vi" sist och tog en slappdag! Skönt!


Hanna, jag & Linda i fredags på Mosaik

Hanna, jag & Linda


Älskade PMS

Har nästan saknat att få vara en bitch... och ha anleding till det!


100 saker om mig

100 Saker om mig (snor dom av dig Anna, hoppas det var okej!)

1. Fullständigt namn?
Maria Sofie Olsson
2. Exakt ålder?
23 år 3 månader och 4 dagar
3. Vart bor du?
I hus
4. Bor tillsammans med?
Niclas & Noel
5. Husdjur?
Dammråttor!
6. Färg på ditt hus?
Hemligt... ifall en viss idiot får för sig att besöka oss...
7. När är du född?
1986, kl. 23.38
8. Vilken klass?
va?
9. Vilket år tar du studenten?
År 2005
10. Något jobb?
Undersköterska
11. När ska du sova i kväll?
får se... borde lägga mig nu. ska upp kl 04.00 och jobba. Suck.
13. Duschat idag?
haha nej, det har jag faktiskt inte..... men ska innan jag lägger mig
14. Kramat någon idag?
ja
15. Pussat någon idag?
ja
16. Vad har du ätit idag?
en baguette
17. Dagens klädsel?
jeans och linne
18. Dagens smink?
det gamla vanliga
19. Dagens sötnos?
Noel som snurrar runt som en liten boll =)
20. Dagens roligaste?
att en tjej som jobbade extra med mig idag var så sjukt tråkig! Gick verkligen inte att tina upp henne! Försökte snacka med henne under 8 tim men hon svarade bara "ja", "nej" eller "spelar ingen roll". Tyckte det var roligt hur tråkig man kan vara!
21. Har du många vänner?
ja det skulle jag väl säga...  vet vem jag kan ringa om det är något iaf! 
22. Hur många har du kysst?
Har inte hållt räkningen
23. Vem kramade du senast?
Noel
24. Hur många har du haft sex med?
vilken fråga! Ingen som har med det att göra
25. Hur många har varit otrogna med dig?
ingen aning... men hoppas inte att det är någon?
27. Har du pojk-/flickvän?
japp
28. Vem pratade du med i telefon senast?
Mamma
29. Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det?
Annika: Tack för inbjudan. Klart jag kommer! Puss

FAVORIT :
31. Film?

Notebook
32. Låt?
ingen speciell just nu, men har haft mina favoriter genom åren som jag tjatat ut!
33. Mat?
det mesta som är onyttigt!
34. Dricka?
Singha öl
35. Färg?
rosa, svart, vit,
37. Stad?
Trelleborg OCH Malmö. Känner mig hemma i båda
38. Land?
Thailand!
39. Ämne i skolan?
Inget speciellt... i slutet var det nog psykologi
40. År?
varje år har sin charm (haha vad gammal jag lät där!)

SENASTE :
41. Personen du tänkte på?

Noel som sover på ovanvåningen
42. Personen du kysste?
Niclas
43. Gången du spydde?
hmm.. i början av graviditeten 
44. Gången du grät?
Några veckor sedan...
45. Pizzan du åt?
gyrospizza
46. Gången du var i Göteborg?
Juni 2009 och hälsade på min nykläckta systerdotter!
47. Gången du var i Stockholm?
några år sedan...
48. Gången du var full?
innan graviditeten
49. Gången du var hög?
I Thailand. Obs! Ej frivilligt
50. Personen som såg dig gråta?
Niclas

ANTINGEN ELLER :
51. Svart eller vitt?

svart
52. Hund eller katt?
hund
53. Ut och festa eller hemma och mysa?
Mysa... men ser fram emot när det blir utgång i framtiden någongång!
54. Tv-spel eller datorspel?
datorspel
55. Singel eller upptagen?
upptagen
57. Lunarstorm, helgon eller Playahead?
lunar... undra om den finns kvar?
58. Ragga eller bli uppraggad?
ragga
59. Big Brother eller Paradise Hotel?
Big brother
60. Svart hår eller blont?
Blondt
61. Blåa ögon eller bruna?
blå
62. Choklad eller lakrits?
choklad
63. Göteborg eller Stockholm
Göteborg
64. Högerhänt eller vänsterhänt?
vänster!
65. Coca cola eller fanta?
coca cola
66. Pizza eller kebab?
kebabpizza!!!
67. Randigt eller prickigt?
randigt
68. Älska eller älskas?
både och. Det handlar om att ge och ta!
69. Leva eller dö?
leva såkart!

ANTAL:
70. Personer du älskar?

Min familj och nära vänner
71. Personer du hatar?
En viss idiot...
72. Personer som sagt jag älskar dig?
några stycken
73. Personer du hånglat med inom en 24-timmars-period?
Har nog varit mer än en i min vilda ungdom hahaha
74. Glassar du ätit på en dag?
ingen aning... brukar bli en?
75. Festivaler du varit på/ska på detta året?
ingen
76. Gånger du haft minnesluckor?
väldigt få gånger
77. Gånger du varit hög?
En.. men det var absolut inte frivilligt
78. Personer du saknar just nu?
Noel
79. Gånger ditt hjärta brustit?
3 gånger

VEM:
80. Vill du kyssa nu?

Älsklingen här bredvid ;-)
81. Ska du träffa imorgon?
Hanna & Linda! Vi är alla tre barnfria för en kväll och ska ut och käka!
82. Sjöng du senast för?
Noel!
83. Hade du senast en msn konversation med?
Hmm.. tror att det var Sandblom för några dagar sedan
84. Spelade du tv-spel med senast?
Ingen aning. Måste ha varit minst 10 år sedan.
85. Vill du ta med på en romantisk resa nu?
Niclas
86. Vill du kasta en sten i huvudet på?
Idioten
87. Förtjänar att dö?
Helt ärligt, idioten. Annars önskar jag inte att någon ska dö. Fast om det varit förr hade jag sagt Hitler
89. Vill du sova jämte inatt?
Niclas

VAD :
90. Gör dig glad?

När solen skiner och min lilla familj är lediga och bara slappar
 91. Gör dig ledsen?
Folk som är orättvisa, elaka och sårar. Att se den man älskar ledsen...
92. Vad vill du helst göra nu?
dricka upp min öl och gå och lägga mig
93. Önskar du att du slapp göra?
jobba imorron
94. Vill du ha nu?
haha... det du...;-)
95. Önskar du dig i födelsedagspresent?
pengar
96. Längtar du till?
vårt bröllop den 12 september
97. Tycker du om dina betyg?
Är nöjd. Hade i snitt VG i allt
98. Ångrar du i ditt liv?
att jag slösat tid på personer som idag inte betyder något
99. Är det bästa som har hänt dig?
Min familj; Niclas & Noel
100. Hur mycket är klockan?
22:30


Tänka sig...

...att jag ska gifta mig före prinsessan Victoria!

Det hade man aldrig trott när hon träffade Daniel när jag var typ 15 år (?) !!!

uppe med tuppen!

Är tidigt uppe även denna morgon. Jättetrött är nog rätt ord för tillfället. Hade hellre gått upp och lagt mig igen med mina pågar. Men men...


♥ Mina pågar ♥

Kyrkan...

Vi ska ju gifta oss i kyrkan... men har funderat över detta:
Vi ska, seriöst, lova inför Gud att leva "i nöd och lust tills döden skiljer oss åt".

Men.. lova inför Gud? (hoppas nu inte vår präst läser detta... eller Gud/Jesus för den delen...!!!) Är inte det lite gammalt? Vi tycker att det hör till att man ska gifta sig i kyrkan (men alla har ju olika uppfattningar och det är ju lika ok) precis som Noel blev döpt i kyrkan. Det är lite fint på något sätt. Men lova att leva tillsammans livet ut för Gud? Folk som skiljer sig då? Blir de ovän med Gud då? Vad händer med dom?

Nej, man kanske inte ska dra det så långt som jag gjorde nu. Men ändå..? Tänker på filmen "Adam och Eva" när hon ska gifta om sig och de inte vill att prällen ska dra upp Gud för att det känns så "förljuget". Lite så ja...

Men jag pratade med vår präst i går och hon verkade hur cool som helst. Faktiskt. Det kommer nog bli skitbra och jättefint, det tvivlar jag inte på. Det viktigaste, tycker jag, är att jag lovar Niclas hela tjohejsan.
För det göra jag, och kommer alltid att stå för det.


Här kommer jag traska fram som Fröken Olsson och tillbaka som Fru Bergbring!

Jobb(igt)

Då börjar man förmiddagspasset i dag och tre dagar fram. Älskar och hatar detta passet samtidigt. Älskar det för att jag slutar kl 14 och har hela resten utav dagen tillsammans med min familj. Och hatar det gör jag ju så klart för att man får gå upp såhär okristligt tidigt.. Skönt att det bara är tre dagar!

Noel kräker fortfarande. Vet inte vad det är med honom. Han bryr sig inte när han kräker men han är allmänt kinkig. Blir det inte bättre får vi gå och kolla upp det.

Har inte så mycke mer att skriva, är sjukt trött.... Zzzz..........

Aja, ha en bra dag allesammans!


Så nyfiken på allt!


Kärlek

Lycklig

Har under de senaste dagarna jobbat och målat hos pappa (el där ljög jag... pappa och Niclas har målat, jag och Noel hittade på annat kul!)

I dag har även Hanna varit på besök. Hon ska vara vår Toastmadame på bröllopet. Spånade på lite idéer och gjorde klart hemsidan. Inbjudningarna kom i dag, så de flesta är skickade (och på den står adressen till hemsidan)

Noel har fått något skit som började i går kväll. Hostar (mest i går) och kräker hela tiden. Han är så slemmig och blir så kinkig (som ju inte är så konstigt) Vad jag tycker är konstigt är hur han kunnat på hostan. Det har ju varit asvarmt, men vi har nog haft lite för varma kläder på honom, absolut inte för kalla. Ända gången han varit i bara blöjan är hos mamma på balkongen, men där var varmt och ingen vind.. konstigt. 

Skulle jobbat imorron på dagverksamheten men nu är Noel så ledsen och jag vill inte lämna honom. Han bara gråter och gråter och man känner inte igen honom. Inte för att jag inte tror Niclas fixar det, men jag vill helt enkelt vara med honom (hönsmamma?!) Man blir lite orolig, men tycker mest synd om honom och vill trösta honom allt jag kan. Man märker att han tycker det är jobbigt att vara hängig. Han har ju de senaste dagarna blivit en väldigt busig kille som snurrar runt och har sig! Lämnar man honom på ett ställe hittar man honom på ett annat någon minut senare. Så underbart!

Nu orkar inte älsklingen min vänta på mig längre så jag får nog avsluta. Är rätt så trött faktiskt...

Sov gott!

(Och grattis, grattis GRATTIS Linda! Så kul!)


♥ Min familj ♥


Vilken sovställning!


Gapskratt! Underbart!


Min trollunge

Underbart!

Hade en underbar dag (innan jobbet) i går på vår takterass. Solade och hade mysigt! Den är verkligen det bästa med vårt hus!
På kvällen (efter jobb) satt jag och älsklingen där igen, med varsin öl. Lovely!

Noel fick för första gången igår sova i sitt eget rum. Vi har utgången till terassen genom vårt sovrum (lite dumt...) och vi vill inte väcka honom när vi vill sitta där. Men det gick skitbra. Han vaknade en gång och skulle ha mat, som vanligt, sen somnade han igen. Kanon!

Nu ska vi ut en liten stund igen i solen sen ska jag jobba igen. Suck.


Noel hade det så mysigt!


Uteserveringen =)

Klaga?

Har jobbat i dag i värmen, kl 14-22. Har nog haft 35 grader tror jag. Svettigt som f*n...

MEN.. kollade precis på ett program där några brittiska modefantaster fick bo i Indien och besöka fabriker som tillverkar kläder mm till oss i väst. Fick en klump i magen. Att man bara kan klaga för att man har "lite varm på jobb". Som de människorna lever och slavar bara för att kunna försörja sin familj. Helt sjukt.

Jag klagar för att jag får "lite" i föräldrapennig. "Lite" är egentligen inte "lite" om man jämför med hur andra folk lever. Usch.

Vi tänkte ju först köpa min brudklänning genom tradera, där det är personer som säljer klänningar för 2000 kr, genom kontaket i Kina (?) sydda efter varje persons mått. Vi tänkte att det hade varit ett bra alternativ och ändå billigt för att få en klänning som passar perfekt osv. Vi ångrade oss sen för vi ville ha den testad så den blev snygg osv.
Men då hade en stakars människa suttit och sytt M I N klänning för någon j*vla skitlön. Är sååå glad att vi inte köpte någon sådan klänning.

Fan, vad bra vi har det, utan att vi uppskattar det!

Veckan som gått...

Har inte varit så bra på att uppdatera, men det har varit för att jag jobbat... och har jag inte det har jag sovit!

Har faktiskt jobbat på mitt gamla jobb, dagverksamheten. Verkligen kul att komma tillbaka. Har faktiskt saknat dom! Var ett underbart jobb med underbara människor. Ska jobba där på tisdag också.

Noel har VÄNT SIG från mage till rygg och snurrat runt. Och jag missade det..
=( Blev faktiskt ledsen för det... Min stora pojke bara växer, och det är sådana saker man vill se med egna ögon..

Vad jag däremot fick se i morse som värmde i hela hjärtat var när jag blåste honom på magen och han bara asgarvar! Vi höll på jättelänge och han söta barnskratt var helt underbart! Gjorde det igen när jag kom hem från jobb och då kom det på film! Han låter som en liten kattunge när han skrattar! Mjaaauuuu...!!!


Har valt brudklänning nu. Satan vad läcker den är! =) Hade velat lägga in en bild på den, men då blir det ingen surprise på bröllopet. Är bara Niclas och mamma som sett den (hon fick äran att följa med och kolla ut en ;-) !! )

Har skickat efter inbjudningskorten, så står ni nära oss och börjar bli oroliga att ni inte blivit bjudna så kan ni förhoppningsvis andas ut, de är inte skickade än!


Blir varm i hjärtat bara jag tänker på er! Älskar er, mina pojkar!

Finaste....

"Du är det finaste jag vet,
du är det dyraste i världen.
Du är som stjärnorna,
Som vindarna
Som vågorna
Som fåglarna
Som blommorna på marken

Du är min ledstjärna och vän
Du är min tro, mitt hopp, min kärlek
Du är mitt blod
Och mina lungor
Mina ögon
Mina skuldror
Mina händer och mitt hjärta"



Världens finaste

RSS 2.0