Det bästa...

... med att jobba natt är att man möter alla som är på väg till sina jobb vid sex tiden, när man själv är på väg hem till sin varma säng!

Bomben

Efter att ha "släppt bomben" (som mamma kallar det!) får jag väl skriva att vi inte slagit våra huvuden eller försöker göra rekord i att hinna med så mycket som möjligt på två år! Att vi ska gifta oss är helt enkelt för att allt blir så mycket enklare om man har barn (OM något skulle hända...)

Hade vi inte haft barn hade jag inte gift mig innan jag var 30 år (förlåt älskling!). Detta för att jag helt enkelt inte hade tyckt det var viktigt.

Vi hade kunnat göra detta i hemlighet (som vi tänk från början) men nu tänker vi passa på att ha ett relativt stort bröllop och fest!

(Den största skillnaden för mig kommer att bli den feta diamantringen och att jag blir Fru Bergbring!)

Do you want to know a secret?

Listen....



Do you want to know a secret?




Do you promise not to tell?




Closer... let me whisper in your ear...




Say the words I´ve long to say....




WE´RE GETTING MARRIED!!!!




jobb igen

Har varit i Malmö hela dagen. Åkte faktiskt in redan när älsklingen stack till jobb i morse.
Åkte hem till pappa, tog det lugnt. Gick en runda till frissan och bokade tid. Var även en sväng hemma hos mormor och hälsade på! Hon sa att det var 50% rabatt på babykläder på lindex, och Noel behöver verkligen tunna byxor nu när det är så varmt. Han har bara massor av lite tjockade, som hängselbyxor och jeans och det funkar inte nu. Så vi tog en sväng till Jägersro C. Var ju såklart ingen rea där men hittade massor på H&M. Säga vad man vill om den kedjan men man hittar ju faktiskt alltid något där till lite pengar! Köpte 2 par shorts till honom, strumpor och lite linnen. Han har ju bara linne nu hemma och när han sover. Han ser ut som en liten gangster men är så otroligt söt! Bild kommer!

Ska börja jobba natten i dag. Känns inte så kul. Jobba natt fredag, lördag och söndag. Vilken dröm...;-)

Min älskling har semester nu! Jobbade sista dagen i dag. 3 hela veckor ska vi bara mysa när jag inte jobbar.
Så underbart!

Nä, nu får jag käka innan jag ska sticka!

Ha en mysig fredagskväll!


Vilken dag!

Sedan Noel fick sina första vaccinsprutor i förrgår har han kräkt en hel del. Denna dagen har det bara hänt för mkt på den fronten!

1. När jag ska välja kläder till honom ur hans byrå håller jag honom samtidigt och vad händer? Jo, han kräker ner hela lådan med kläder. Jippie...

2. När vi är i en butik bajsar han rejält. Vad gör man? Han fick ju sitta med sin skitiga (haha) blöja i bilresan hem för det fanns ingen toa. Han tittade så förtvivlat på mig hela bilresan och jag tyckte så otroligt synd om honom.

3. Nu när jag precis gett honom mat kräker han ner hela MIN sida av sängen.

Kommer det hända mer ikväll, tro?

Älsklingen min är och köper Mc donkan mat. Så längesedan och det ska bli så gott!


Mitt lilla gosetroll

Leka!

Fick tipset av Linda på hennes blogg om detta program där man kan göra roliga saker med sina bilder!

Enjoy!











3 månader!

I förrgår blev vår lille (store?) Plutt tre månader gammal! Tiden går för fort!

Så här stor har han hunnit bli:


charmtrollet nr ett!


Gladaste ungen i stan!


Stora killen!

Herregud!

Niclas nattar Noel och jag skulle äntligen lägga in bilderna från min kamera och lägga några här. Men när jag väl fick fram dom fanns där INGA bra bilder. Vad tråkigt! De bästa bilderna har pappa på sin kamera. Tog massa bilder i helgen som jag vet är hur fina som helst. Jag tror att pappa kommer ner i morron så då ska jag lägga in dom här. Men hur lyckas man inte få några bra bilder?? Låter lite fel att bilderna på Noel inte skulle vara bra, men han är verkligen inte lik sig på dom och då är det inte kul att lägga in.

Gud, vad jag svammlar!

Är jättetrött just nu. Är skitjobbigt att jobba förmiddag. Fick ju gå upp kl 04.00. Det brukar vi iofs göra ändå men då är det att ge Noel mat och sen är det godnatt igen, inte JOBBA! 

Nu kom älsklingen ner. Skriver något mer vettigt imorron!

God natt!



Uppe med tuppen...

Ska snart sticka till jobb men hade 5 minuter över (vilket man VERKLIGEN inte vill ha vid den här tiden!) Har inget vettigt att skriva, skulle mest meddela att jag lever =)

I dag blir det jobb mellan 06.00 - 14.00. Väldigt skönt, för sen är jag ledig i tre dagar!

Nä, jag får gå upp och säga hejdå till mina älsklingar! ♥

Ha en bra dag!

Midsommar!

Jaha... då var det midsommar igen! (och ett år sedan Noel blev till haha) Första gången på sex år som jag INTE jobbar. Känns rätt så skönt faktiskt! =)
I kväll (eftermiddag?) blir det middag hemma hos Niclas föräldrar. Ska bli trevligt!

Nu på förmiddagen blir det att åka till nån Niclas gör jobb till och lämna nått (?) och de ville absolut träffa Noel så vi följer med. Ska ta en tur på stan sen och jag ska försöka hitta något att ha på mig i kväll. Hoppas verkligen att jag hittar något,  det är så fruktansvärt tråkigt att inte kunna ha någon av de femtioelva klänningarna jag har. Jag har iofs gått ner 17 kg sen plutten föddes, men det är 7 kg kvar och det är de som sitter på fel ställe.
 
Nu ska vi snart sticka. Niclas sitter och matar Noel och skrattar åt barnprogram. Vilken mogen sambo jag har..haha...
Nu har tydligen Nalle Puh börjat lösa mysterium och kör runt på en sparkcyklel med sina kompisar... Hmmm? Vad har jag missat?! Det gjorde han inte när jag var liten. Då var han skittråkig!  

(Har varit lite dålig på att skriva, men det är lite som har hänt här... Inget jag vill skriva om, man vet aldrig om den jävla idioten hittat min blogg någonstans osv.) 

♥ Hoppas att ni alla får en U N D E R B A R midsommar!  ♥



~

~ Din jävla subba. Dra åt helvete ~

First day at work!

Första dagen avklarad och HERREGUD vad jag är trött! haha... Har gått bra, kom rakt in i elden och stod själv direkt. Men det är sjätte året jag jobbar där så det kom tillbaks rätt så snabbt. Men ändå... kunde väl fått en väldigt snabb genomgång för att friska upp minnet? Tur de litar på mig iaf...!

Var väl inte världens roligaste att vara från Noel. Försökte att inte tänka på det så mkt, och jag lovade pappa (!) att inte ringa och kolla hela tiden. Det gjorde jag inte heller, men slog en signal när jag hade paus vid fem.
Tror ni älsklingen svarade? Svar: nej.
Tror ni han svarade när jag ringde igen vid halv åtta? Svar: Nej.
Tror ni att man blir nervös och orolig? Svar: JA! 

Målade upp värsta senariet, haha... Fick ett sms sen att han glömt mobilen i bilen. Suck. Aja. det hade gått fin fint i dag! Noel hade skrattat sig igenom dagen och det har börjat höras när han skrattar! Fan, att man missade det!
Guuud, vad han ska skratta imorron innan jag sticker till jobb igen! =)

Är rätt så skönt för jag ska inte jobba i midsommar. Det är frivilligt men platserna var redan upptagna. Det innebär att jag är ledig FEM dagar, jobbar en dag, sen ledig tre igen! H Ä R L I G T! Har blivit bjudna på middag hos Niclas föräldrar! Jag har jobbat de fem sista midsomrarna så det ska bli mysigt att för en gångs skull "fira" lite!

Niclas hade somnat i sovrummet med Noel (var jag redan inställd på!) men han vaknade och vi skulle gå ner till vardagsrummet. Jag går före honom ner från trappan och när jag är nere hör jag snarkningar. Inte lönt detta! Men jag är riktigt trött så jag ska också nanna nu. Ska bli otroligt skönt! 

Sov gott allihop!

Göteborg

I går tog jag, pappa och Noel en tur till Göteborg för att hälsa på Syster, Henrik och deras söta Felicia. Hade en trevlig dag, tyvärr var vädret kasst så vi fick stanna inne. Men blev bjudna på väldigt god mat och jag fick äntligen träffa min systerdotter! Måste berömma min fina son som var duktig hela dagen. Tyst och snäll i bilen både upp och ner! ♥Mammas guldgosse!♥

Här kommer några bilder:


De söta kusinerna sussar sött


Första kusinträffen!


Sötnosarna!


Stor & Liten


Plutt 1 & 2


Så underbart söt!


Stolt morfar!


Noel med moster Malin


Mamma med sin guldgosse!

Three cute monkeys!

Vår onsdag:

Hade det väldigt mysigt med Noel på morronen. Han är så gosig lille killen!
Vid elva kom söta Hanna på besök. Gick en tur till Entré för att hämta ut våra foto. Blev mkt bra! Det var meningen att vi skulle ta en tur på stan men Noel skulle ha mat och när allt väl var klart och han vaknat var kl för mkt. Hanna skulle i väg och jobba så vi hade en tid att passa. Bra på ett sätt för jag är totalt pank. Tror iofs att skattepengarna har kommit in, Niclas hade fått sina, men jag har inte kollat.

Lite senare, vid fem kom Malin hit. Noels lektant nr 1! Haha! Hade en mysig kväll, gjorde inget speciellt. Blev dock en kebabtallrik fån Huses till oss när Niclas kom hem. Han stack rätt så snabbt i väg igen på jourjobb. Tur att man fick sällskap! =) Noel var supergrinig när Malin hade gått. Han var sjukt trött men ville såklart inte sova.

Hela kvällen i går fick han mat med bara 2 tim emellan. Tycker det är liiiite för tätt faktiskt, men han är svinhungrig. Ska bli skönt när han är 4 månander så vi kan ge honom NAN 2 istället (Fortsättning på ersättningen...) I den ska det tydligen finnas något mer så att den är tjockare och de håller sig mätta längre. Jag vill inte höja hans dos mer för han får redan högre än han ska ha, och räknar man ut hur mkt han får på ett dygn så är det mycket mer än han borde. Jag hade gärna gett honom mer, men är rädd för att han får ont i magen. Ha klarar sig fint, tror jag. Min feeling säger det iaf och han verkar nöjd! De på BVC var också, för en gångs skull, nöjda med honom. Han har gått upp 150 g i veckan nu hela tiden och han är lite längre än genomsnittet! Jag tycker faktiskt att han är lite spinkig...

Iaf (kom i från ämnet!) så gav jag honom mat och nattade honom i sovrummet. Kändes som att det var lik bra. Tror att vi båda somnade ungefär kl 22. Niclas var hemma igen halv elva.  Blev lite trångt i sängen med alla tre, för Noel låg typ i mitten, jag på Niclas sida (!) och Niclas bakom mig. (Varför han inte la Noel i sin säng eller la sig på min sida vet jag inte.)  Fast det var rätt så mysigt att vara så nära mina pojkar!! <3

Är hemskt att vakna med alla kläder och smink kvar. Usch. Desstom orkade jag inte gå upp kl 06.45 för att göra mig klar innan Niclas sticker till jobb, så nu sitter man här och är fortfarande lika skabbig. Jippie...


Min familj: 1:a apan är Noel; Han kan inte prata. Apa 2 är jag; ser inget utan brillor, apa 3 är Niclas; lyssnar inte alltid...


Noel hos min farmor och Ingvar


Noel somnade gott hos Malin!

BVC

Var på bvc med Noello i morse. Han är nu 62 cm och väger ca 5800 g! Stora killen! Hon, vår distriksköteska, som jag inte gillar såvärst mkt, var riktig trevlig i dag! Hon har kanske snart semester?! Fick fylla i ett formulär om hur JAG mår, så att de har koll om man har "baby blues". Det hade jag inte!

Har även hämtat mina brillor idag! Äntligen! Nu ser man ju igen! Ska bli spännande och se hur Niclas ser ut när han kommer hem! Haha! Han har sagt att han tror att jag gör slut med honom när jag ser honom med nya ögon! Hur kan du bara tro det älskling? <3

Förövrig har vi inte gjort mycket i dag. Noel har typ sovit största delen och jag har suttit och letat, letat och LETAT på internet. Säger inte efter vad...!!!

Hoppas ni får en mysig kväll!

Underbar söndag!

Iofs började väl inte dagen (natten?!) sådär jättebra. Noel vaknade redan halv fem och ville absolut inte somna om. Han var en riktig liten trollunge, (Läs: bitch!) när jag la honom i vår säng skrek han bara och var vansinnig att vi inte ville gå upp, men så fort jag reste mig och satte mig i fotändan sträckte han på sig och gav mig värsta leendet. Efter en stund la jag mig bredvid honom igen och han började skrika direkt. Samma sak igen; jag satte mig i fotändan och han blev lugn! Sicken liten busunge! Han tyckte verkligen att jag sulle sitta där och titta på honom. Ha ha... Efter en timmes skrik  fick Niclas ta över och vi gick upp. (Jag & Noel somnade en timme på soffan sen medan Niclas storstädade. I bland har man tur!!)

Niclas fick jourjobb och han passade då på att handla vad vi behövde till middagen och hämtade även kläderna till Noel som vi köpt på blocket. Helt sjukt, vi fick 4 KASSAR med kläder till honom för 375 kr. Att typ 30% kommer att slängas direkt, 30 % kommer att användas flitigt och 40% är riktiga "kläder som man har när man ska måla/ leka i sandlådan".
Tyckte faktiskt att det var ett bra köp. Om man räknar hur mkt man tjänar på att köpa såhär så sparar man ju hur mkt som helst. Han växer ju så fort ändå. Var även 2 par jättefina skor med! Vi har jättemkt kläder i st 62 (som han har snart), men det är kul att kunna ha mkt kläder och knappt betalat för det!

Vid tre kom Hanna, Micke och Elina på besök! Hade en riktig grillmiddag med mkt vitlök! =) Väldigt trevligt! Är så skönt att träffa andra som har barn! Detta får vi göra om, eller?! Tyvärr fattas bilder =(

Nu ligger Noel och sover på kudden och Niclas kollar på någon film som jag inte ens vet vad den heter!

I morgon får det bli Malmö. Måste hämta ut skyddsskor. För vet ni vad? Om exakt en vecka börjar jag att jobba! Vad jag tycker om det? (folks vanligaste fråga...) så är det blandade känslor. Jag tycker att det ska bli skönt (missuppfatta mig inte) att göra något annat i 2 månader. Få ha hjärnan på semester typ. Samtidigt vill jag inte missa en sekund i Noels liv. Vill följa alla nya upptäckter han gör. Fast jag kommer att jobba skift så jag tror inte att jag kommer att missa så mkt. Hoppas inte det iaf. Och samtidigt vill jag att Niclas ska vara själv med honom, och att han ska få ha lite extra ledigt under sommaren. Innan man hunnit blinka är sommaren över och jag har tjänat in 80 mammadagar! Maria kommer kunna vara hemma 4 månader längre med sin skrutteplutt!



Måste även meddela att jag precis gjorde ett test på internet hur man är som mamma och jag blev den "avslappanade harmoniska mamman" Är lycklig över det, om det nu stämmer. Vill inte vara en hönsmamma. Anser att det inte kommer att hjälpa Noel i framtiden. (Niclas fick svara på vissa frågor så jag svarade inte "vad jag tyckte lät bra"!)


Mammas stora kille!


Bubblan!


Min fina plutteskrutt!

¨
Precis somnat - då åker nappen ut!

Heja Sverige!

Det blir inte roligare än man gör sig... =)



Familjen Bergbring-Olsson är redo för fotbollen; Sverige - Danmark


Första gången...

I går var första gången vi lämnade bort Noel. Eller lämnade bort och lämnade bort, hade barnvakt!
Jag & Niclas skulle på en liten fest och pappa ville ställa upp som barnvakt! Det kändes lite nervöst faktiskt. Vet inte vad det var jag var orolig för, Noel känner ju pappa jättebra! Och vi var 10 min hemifrån och Niclas körde.

Vi stack till Räng sand vid åtta tiden när Noel fått mat och var hemma igen vid tolv. Hade verkligen en jättetrevlig kväll! Var så längesedan jag "festade" och jag har ju aldrig varit utan Noel sedan han föddes. (Förrutom en timme hos frissan men tycker inte att det räknas!)

Allt gick bra med passandet av Noel. De hade kollat på tv och sjungt till kl tio och sen somnade han gott i soffan! Känns så skönt att han är så snäll. Hade varit jobbigt om man vetat att han skrikigt hela tiden och varit ledsen/orolig. Fast och andra sidan hade vi ju aldrig lämnat bort honom då. Tack pappa för du ställde upp! Älskar dig!

Det var många på festen som också hade barn (som också hade barnvakter) och det kändes skönt att veta att de förstod att man var lite orolig! Men det blev inte så mkt barnsnack faktiskt. Tror de flesta ville snacka om något annat när man väl kommer hemifrån och får festa till det!

Och vet ni vad Maria gjord när hon druckit några öl? Jo, hon rökte! Varför?
Mentolciggaretter, så det var inte samma sak som innan, men ändå. Varför? 
Jag har inte rökt på väldigt många månader nu. Var väl inte sådär speciellt gott heller, om jag ska vara ärlig. Jag vet iaf att jag ALDRIG kommer att börja röka igen. Bara på fester isåfall, men hur ofta är det?!




Ikväll blir det grillning och fotbollskväll. Jippie?! Ni som känner mig vet hur sjukt ointresserad jag är av fotboll... men men... Hade jag bara mått bra i dag hade jag kunnat skylla på att man måste dricka öl till fotboll... men så blir inte fallet i dag! Ha ha...

Love <3


♥ Gud, vad jag älskar dessa två! ♥


♥Mina älsklingar♥

Bebisdoft

Hur kan bebisar alltid lukta så gott? Kom på det precis. Noel badar ju en gång i veckan fortfarande och har då bara olja i vattnet. Det luktar ju inte ens någonting!

Skulle inte tro att jag hade luktat lika gott om jag duschat en gång i veckan i olja... Jag hade iaf inte varit sådär jättesnygg i håret... Ha ha...



Noel
har blivit lite krasslig igen. Började i går att han var väldigt gnällig och bara grät. Fanns ingen tröst. Han började bli jätte hes. I natt sov han dåligt. Vi höjde huvudänden på hans säng, så att luftvägarna skulle bli fria. Han är jätteslemmig i halsen.

Han vaknade halv fem i morse och grät, grät och GRÄT! Herregud, att det kan komma så höga toner ur en så liten pojke! Tycker så synd om honom för han låter som en kraxande kråka samtidigt som han vrålar i högan skyn!

Han har äntligen somnat nu. Niclas stannar hemma i dag. Tror att vi får bege oss till vårdcentralen med honom. Man blir ju lite nojjig. Jag vet att det inte är något större fel på honom och att de antagligen inte kommer att kunna göra någonting, men jag vill att de lyssnar på hjärta/lungorna eftersom han är så rosslig.

Vi får se hur det blir. Han äter som han ska (om inte mer...) och det betyder iaf att han inte har ont i halsen.
Skönt det ju...


Min doftgran! Ha ha...

Studenten...

I går var det fyra år sedan jag tog studenten! Fatta, FYRA år!
Vad har jag gjort de senate fyra åren egentligen? Typ inget när det gäller karriären iaf... Tänk om jag läst vidare direkt efter gymnasiet, då hade jag varit färdig nu. Men hade jag varit nöjd med den vägen jag valt då? För jag vet fortfarande inte vad jag vill bli när jag blir stor...! Ha ha...

Men studenten var en väldigt härlig dag! En av de bästa faktiskt!


För jag har tagit studenten!! Fy fan vad jag e bra!!! (2005)

Skratt-Noel <3

Här kommer tre bilder på Noel där vi verkligen FICK ett foto när han skrattar! Finns det någon sötare?!



Världens bästa bild på mitt charmtroll!


Skrattar åt sin pappa!


Sötnosen hos Niclas mormor Eva


RSS 2.0