Morsdag!

I dag har jag firar min första morsdag! Fick en fin ROSA stegräknare (som jag inte aaaaalls valt själv...!) Tack min älskade lille Noel! Så gulligt i morse för han höll i den själv när jag fick den! Plutteplutt, mamma älskar dig över allt!

Var och handlade och städade undan lite i morse, och vid tre tiden kom mamma, Rolle, mormor och Kerstin (Rolles mamma) Har grillat och haft en mysig SOLIG dag ute på terassen. Jätteskönt!

Är rätt så trött nu faktiskt. Noel skulle ju upp i ottan i morse... Men han måste bada innan det är läggdags. Får väl ta tag i det nu innan jag somnar här på soffan...


Tänk att just JAG är mamma till denna underbara busunge! <3

Blindstyre... haha

Var precis hos optikern. Man är ju nästan blind! Jag skaffade brillor när jag var 18 år, men använde väl inte de sådär jätte mkt. Sen fick jag för mig förra sommaren att jag skulle ha linser och då kollade jag synen. Då sa de att jag bara såg 20% bättre med de brillorna jag redan hade. Oj! Pallade inte med linser så jag struntade i hela grejen.

MEN! Nu när jag kollade synen så visar det sig att jag ser 60-70% bättre med glasögon. Alltså tre gånger så bra. Shit!
Snacka om att man "tror" att man ser bättre än vad man gör! Jag är ju en fara i trafiken! Ha ha...

Har iaf beställt två par glasögon nu! Jättefräcka och diskreta. Jag vill inte att de ska synas för mycket, jag vill ju helst vara utan.. men det blir nog bra med dom! Får dom om ca två veckor.

Bjuder på bilder från pappas kamera:


En riktig Noel-bild! Sötaste!



Leker med morfar!



Morfar är rolig han! Man bara smälter när man ser Noel skratta!



Gullegrisen!

Moster!!!

Kl 02.00 blev jag moster till världens sötaste Felicia!!! Fick ett fint mms med snuttan! Sååå söt!

Ett STORT grattis till Malin & Henrik! Nu börjar det roliga! =)

NERVÖS!!!!!!

Syster Yster och Henrik är inskrivna på förlossningen nu. Mobilerna avstängda från och med nu.

Pratade med mamma precis. Snacka om att vi är nervösa! Haha... Det får bli en öl nu så att man lugnar ner nerverna!

Älskade syster: Detta kommer du att klara hur bra som helst! Snart får ni träffa er älskade bebis! (Man får kämpa lite först bara!) Älskar dig!!!

1 + 1 = 3

Hörde en låt i går på radion med Wilmer X (tror jag?) Han sjöng:

"Ett och ett blir två men tre när vi blir ett"

himla bra sagt tyckte jag!

Syrran har åkt in till förlossningen nu. Jag går som på nålar! Ska bli så spännande! Om hon kommer i dag får iaf hennes pappa Henrik världens finaste födelsedagpresent! Han fyller nämligen år i dag! GRATTIS!  Bara för det ringde hon nu... Värkarna har avtagit. Jävla skit! Hehe... men om hon inte kommer i dag/natt skulle hon bli igångsatt i morgon! Jippie!


Fick en fin bild av Tessan från när de hälsade på!


Du är värd att dö för, älskade Noel!

Spännande!

Syrrans vatten gick i går kväll! Snart kommer Noels kusin! =)

Blev riktigt nervös när hon ringde/skickade sms. Fick en stor klump i magen och hade kunnat börja gråta. Trodde att jag "kommit över" min egen förlossning, men kom på att jag inte hade det. Låg vaken halva natten och gick igenom förlossningen om och om igen. Är ni gravida så sluta läs nu.

Gick igenom hur jävla ont det gjorde. Hur panikslagen man blir när det inte finns något att göra mot smärtan. När det känns som att man ska gå mitt itu. Fick nog klumpen i magen för att jag vet vad Malin har framför sig. Blev en jobbig tanke. Jag vet att hon kommer att klara det galant, man har inte så mkt val. Men hade nästan velat göra det till henne, så att hon ska slippa.

Baby-Felicia är inte född än iaf.. De lovade att hålla oss uppdaterade! Men inom tre dygn kommer hon iaf!

Vi längtar efter att träffa dig snuttan!

Tantaträffar!

Hade en väldigt mysig dag i går med Hanna, Jenny och Tessan! Känns som det var hundra år sedan jag såg Jenny & Tessan! Blev en massa snack om gamla tider

(låter som vi är jättegamla, men vi gick i samma klass i gymnasiet och hade skitkul i hop!)
Tråkigt att alla på något sätt skiljts åt. Folk flyttar etc.

Noel
fick en jättefin leksak som skulle vara från 1 år, men han tycker redan att den är skitkul! Han har dock inte fått leka med klossarna men ljuden och lamporna är riktigt intressanta! Tack tjejer!

Noel var tyvärr inte så glad när tjejerna höll i honom... Ingen aning om varför faktiskt. Han brukar vara van vid nya människor och brukar inte bry sig... Hmm...?!


Tant Jenny, Noel och tant tessan


Ledsen i ögat....



I dag var jag & Noel i Malmö. Stack hem till pappa en stund innan han skulle till jobb kl ett. Gick sedan hem till mormor och tog en liten fika! Fick en jättefin spargris (som jag faktiskt verkligen behöver så att man NÅGONGÅNG har parkeringspengar..!) Tack så mkt!

Sedan gick vi tillbaks till pappa och Stina och Lisa kom dit. Såklart hade de Mc Donkan-mat med sig... Detta med att gå ner i vikt går verkligen inte bra! I går käkade vi också mat från Donkan. Suck. Vad ska man göra för att kunna säga "nej, tack"?! De orden verkar inte kunna komma ur min mun denna veckan... 

Men gott var det iaf och alltid lika kul att träffa töserna! Noel har fått stå ut med allt kacklande dessa dagar! Kanske därför han är astrött på kvällarna?!


Hos Stina trivdes Noel! Vilket gosande!


Nu skriker Pluttis efter mat... men ha en trevlig kväll gott folk!

Operation "rädda Noel"!!!

Har startat en "operation" här hemma som jag kallar "rädda Noel".

Den innebär att varje dag fram till kl nio tittar vi på "Vakna med the voice" på TV. Allt för att Noel ska tycka om något annat än dansband!

Hoppas det fungerar. Han verkar tycka om det iaf... ha ha ha....


Bänkad framför tv:n!

Världens sötaste!

Ni måste bara se en bild på Noel. Han ser så himla söt ut.. haha... riktigt rolig bild!


Helgens bildberättelse!

Har mycket att skriva, har hänt mycket i helgen. Jag har varit lite slö på att uppdatera. Man vill ju hinna med så mkt som möjligt när älsklingen är hemma!

Sedan sist... Berättar med lite bilder...

Noel somnade gott på soffan med sin favvis Göran


lördagen hämtade vi min nya bil, som jag skrev sist! Bara älskar den! När vi hämtat den åkte vi hem till mamma & Rolle som bjöd på middag! (Tyvärr fattas bilder) Mammas goda köttbullar. Finns inga godare! Kom hem vid nio och tog det bara lugnt. Var väldigt längesedan vi gjorde det... kollade på film och Noel sov.

söndagen åkte vi och veckohandlade på Lidl, var på Åhléns och köpte nya blommor till bilen. Ann hade en grön blomma, men jag ville såklart ha en rosa. Blev en orange OCH en rosa. Kunde inte bestämma mig!

Så tjusigt det blev!

Körde sedan till Höllviken för att fixa försäkringspapper till bilen (som jag också skrev sist.) Noel somnade på premiärturen!

Sömntutan!

Kom hem. Lagade mat. Hade en riktigt mysig middag. Noel fick testa sin nya matstol. Han är två månader och ska INTE kunna sitta så. Snacka om stor kille!


Middagen. Man kanske skulle skola om sig till kock?!



Stora killen!



Noel älskar när pappa flyger med honom. Syns va?!

Efter maten och Niclas och Noels lilla flygtur (!) var älsklingen min så gullig att han gick ut och tvättade min fina bil. Så kära vänner, här kommer en bild på lilla bilen:




Bettan




I dag har jag & Noel varit inne i Malmö hos både pappa och hos Hanna och Elina. Var på B&W med pappa på förmiddagen. Handlade lite kläder till Niclas och fixade med Telenor. Måste säga att hur man än gör och hur många försäkringar man har så blir det alltid skitdyrt att laga en mobil. Suck. 

Körde direkt hem till Hanna/Elina. Linda och Jasmin kom också. Riktig lekdag! Längtar tills Noel kan sitta med dom och leka. Antar att det kommer att gå snabbare än man tror... Hade en väldigt trevlig dag iaf! =)


Elina & Noel

Nu blir det bara att slappa framför tv:n. Tyvärr (?!) har Niclas plockat fram chips...

Mitt försök att gå ner mina mammakilon till sommaren går käpprakt åt h*lvete.....

Hoppas att ni får en mysig kväll!
 

Äntligen!

Har äntligen fått min egna söta bil!!! Den är så gullig!

Förstår ni hur skönt det kändes att köra hem med den SJÄLV med stereon på högsta volym?! Hihi...

Hinner inte skriva mer nu... ska till Höllviken och fixa med försäkringspapper... kul...? Ska bara vänta tills det blir lite uppehåll med regnet..



 

Trött

Är just nu jättetrött. Ingen aning varför egentligen. Jag & Noel somnade runt halv tio på soffan i går kväll, gick och la oss vid halv ett när vi vaknade till (!) och sen vaknade inte Noel förrän kl fem och ville ha mat.
Så jag har ändå blivit lite utvilad. Dock ville han inte somna om efter det utan låg och snackade med sig själv. Så mysigt att lyssna på! Men nu har han slummrat till lite här på soffan.
 
Får se vad som händer i dag. Är sugen på att köra in till Malmö. Någon som är ledig? Skulle träffat Hanna i dag, men hon var tvungen att jobba.

I kväll blir det grillning med Malin & Andy =) Måste handla lite tills dess. Vi var ju och storhandlade i går och vi skulle köpa den där blandningen Findus har, med potatisklyftor och grillade grönsaker men de hade bara med rotfrukter och det ville inte jag ha! Så det blir att leta någon annanstans.

Hoppas det inte regnar. Dels för att det är tråkigt att grilla i regn, och dels för att det har börjat läcka in vatten igen på väggen i allrummet. Vi försökte fixa det för ett tag sedan, och vi trodde att det blev bra men tydligen inte... Niclas använde två hela pappersrullar och torkade väggen med. Det säger rätt så mycket...

Nä, nu ska jag försöka att plocka undan lite här medans gosegrisen sover. Man vet aldrig när han vaknar...


Världens sötaste

Glad

I dag är det en sådan dag där allt känns lite extra roligt. Vet inte exakt vad för Niclas är på jourjobb och Noel är lite slemmig fortfarande och hostig.

Kanske för att vi ska köpa Ann och Robbans bil i morgon! Så jäkla häftig! En riktig "Mariabil". 
Jag & Noel kommer att glida runt med klass =)

Ni får se bilder på bilen imorron!


Prins Noel med leksakerna han fick av sin mormor



Hämtade napparna i dag! Beställda från namnnappen.se

Vuxenpoäng!

Jag ser mig själv:

- skriva ner en matsedel för nästa vecka
- skriva handlelapp
- storhandla
- rensa ogräs i trädgården
- undra om det är ok att visa upp Noel fast att hans tröja är skrynklig
- storstäda huset
- KÖPA EN BIL


Hur många vuxenpoäng har jag skaffat i dag?!


En god gärning?!

Vi bytade ju vår andra ytterdörr i söndags, och det innebar att vi fick sätta upp en brevlåda istället för att ha brevinkast direkt i dörren.
(Lata Maria tycker redan att det är jobbigt att behöva gå ut och hämta posten...!)

Tydligen uppskattades det av vår brevbärare som i måndags lämnade denna lappen:


Jahapp...

Sitter här själv framför tv:n (el oj, datorn!) Niclas skulle natta Noel vid typ nio och jag skulle få ett långt avslappnande bad.. 

Vi kan ju säga som såhär att han har fortfarande inte kommit ner och jag hör ljudliga snarkar från övervåningen!

Får väl ta och bege mig uppåt jag med. Hade varit skönt att få sova och kanske bli av med denna j*kla förkylning. Svider som satan under näsan och jag är helt röd där. Snyggt!

Har lagt in bilderna från kameran på datorn och ni måste bara få se Noels fina skor!

Sov gott! 


Storlek 16... pyttesmå och såååååå coola!

Äntligen

Äntligen har Noel kunnat sova i dag! De senaste två dagarna har han varit vaken hela dagarna. Hans förkylning har väckt honom. Men i morse efter Niclas gått till jobbet sov han fram till halv 11, fick mat, sen somnade han i vagnen när vi gick till stan med söta Malin. Han sov hela stanrundan faktiskt. Så skönt för honom att slippa vara så övertrött. Vet ju själv hur det känns, typ när man jobbat natt eller nått.

Sen var han vaken en stund och han var på ett strålande humör! Gosig och bjöd på en MASSA leenden! Och gissa vad? Nu somnade han igen på sin mjuka kudde. Sötaste Noel!

Fick handlat lite på stan faktiskt. Ett par fina shorts (äger bara några från Thailand, och utan att överdriva får jag upp dom till knäna ungenfär. Tror att jag var rätt så smal när jag var där?) Hittade även ett par fina sandaler på H&M. Har fått förbud av Niclas att köpa fler skor (äger 120 par skor... minst..) och hans motto är att "köper jag ett par måste jag slänga ett annat". Jo men visst! ALDRIG! Men dessa kostade bara 149 kr och de var faktiskt jättefräcka. eller vad tycker ni?



Får nästan lite dåligt samvete för att jag shoppar när jag går i stan. Föräldrarpenningen gör ju inte en rik precis... men men... vissa saker måste man ju ha. Just det, köpte ett par solglasögon också, och skitfräcka skor till Noel. Sådana mjuka skor (inte meningen att man ska gå i dom) Blåa med vita sjärnor. Ska lägga in bild!

Och sen köpte jag en present till lilla Baby-Felicia. Men säger inte vad =)

Skulle träffat Sophie och Kelly nu på eftermiddagen men vi får skjuta upp det. Visste inte hur Noel skulle vara när han vaknade innan. Är han gnällig och inte mår bra är det inte kul att vara ute med honom. Och dessutom vill jag inte att de ska bli smittade av förkylningen. Är nog mest min som är värst. Näsan slutar inte att rinna och det känns som mitt huvud snart exploderar...
 
Nawww! Vände mig precis för att kolla Noel (han ligger precis här bredvid) och så är han vaken och bara ligger och tittar på mig! Åhhh, det är så underbart! Och när han såg att jag vände mig lägger han upp världens leende.
Du är så underbar mitt barn!


Jag med min mysunge

Smakprov

Här kommer lite smakprov på bilderna på Noel från pappas super-kamera!



Noel tittar på sig själv i spegeln


Världens finaste Noel


Närbild



En riktigt ledsen liten Plutt


Snabbt

Har faktiskt lite dåligt samvete för att jag inte skrivit på länge. Varför har jag det?! Haha...

Tänkte bara skriva lite snabbt och meddela att jag lever (halvt...) Är nämligen grymt förkyld och har en lika förkyld liten son. Han har sovit EN timme sen kl 7 i morse. Han somnar någon minut sen är han så slemmig att han vaknar. Så synd om honom, han är så otroligt trött. Var likadant i går.

I dag var vi i Malmö hos pappa. Är lite jobbigt nu när han är förkyld, han är supergnällig och skriker. Köpte en sån nässug (?) i dag så vi kan få ut snoret (mysigt....). Är en av världens bästa uppfinningar måste jag säga!

Skulle köpa den på apoteket så jag, pappa och Noel körde till Entré. Tänkte att om han somnar i vagnen kan vi kolla lite i affärerna där. Hade inte hunnit vara där än. Första halvtimmen var han lugn och hade mysigt i vagnen och kunde kolla in alla lamporna men sen blev han jätteledsen så vi fick avbryta och åka hem. Men jag hann iaf köpa tre tröjor till mig och en body till Noel där det står "Mum is lovely, dad is great, I am both" Tyckte den var så söt!

Nu på kvällen har vi haft besök av Niclas mormor & morfar och grillat lite. Pappa följde också med ner och ska sova över tills i morron. Vilken lyx jag kommer att få imorgonbitti! Jag kommer kunna tvätta håret, föna det och platta det! Jippie! Inte hänt på åtta veckor! (Att jag hunnit göra det en morgon då, inte att jag inte tvättat håret på åtta veckor haha)

Detta blev rätt långt ändå... Ska lägga in bilderna från pappas superbraiga (!) kamera. Finns riktigt fina bilder på Noel där. Lägger in dom imorron.

Sov gott!


Mirakel

Sitter här och tittar på Noel som sover i min famn. Vilket mirakel han är!
Tänk egentligen hur fantastiskt det är att kunna göra något så perkekt.
Vilken makt man har!
Att allting sitter där det ska och fungerar!  Att just jag & Niclas har skapat honom.

Såg ett program i går om olika personer där det inte blivit som det skulle, och det var EN gen som hade blivi fel. EN gen! Fattar ni? Hur "lätt hänt" är det inte att något går fel? En gen är ju egentligen ingenting, men det betyder sjukt mycket när det gäller en människa. Dessa personerna i programmet var ju helt okapabla till att leva ett normalt liv.

Och här sitter jag med världens mest perfekta kille. Gud, vad lyckligt lottad jag är!


Vårt mirakel



Sötnosen

Fredag!

Äntligen fredag! Varför känns fredagar alltid så underbara? Jag är ju alltid ledig och Niclas jobbar som vanligt. Antagligen för att jag vet att det blir fredagsmys i kväll och att han är ledig två dagar nu?!

Noel ligger och filosoferar på den stora mjuka kudden här i soffan och verkar hur nöjd som helst (ska jag vara ärlig tror jag att han bajsar...) Det är fint väder ute, och jag bara njuter. Dock har vi inga planer för dagen. Någon som har nått förslag?



Noel somnade när han skulle rapa efter maten...


Äntligen börjar han intressera sig för babygymmet! HELT inne i det!

Torsdag

Lille Noel ligger och sussar gott i soffan, och jag passar på att fixa lite här hemma och nörda mig vid datorn (såklart!)

I dag ska vi träffa Sophie och Kelly. Går väl en runda och ser var vi hamnar. Skönt att de bor i Trelleborg. Inte för att jag har något emot att köra in till Malmö för att träffa kompisar, men det krävs lite mer planering. Och det är alltid skönt att ha nära hem...

Hittade denna bilden som är så klockren. Det är jag & Sandra för typ 5 år sedan i Niclas första lägenhet! Vi kände knappt honom då och var på fest där (fråga mig inte hur...?). Båda hade nya jeans och ja, som ni ser, dansar vi på soffan. Det roliga (tycker jag) är att det blev märken på väggen från våra jeans och de hade haft ett helvete att få bort dom när han sen skulle flytta! Hans föräldrar och mormor & morfar sa det när vi kom att snacka om det
"Var det du?!" Haha... japp.


Kolla bara in stilen! Hahaha...

Dagens bilder!

Vi kom i väg efter mycket om och men! =) Han vaknade precis efter förra inlägget. Och efter mat och blöjbyte gav vi oss snabbt i väg till Triangeln för att möta tjejerna.

Här kommer dagens bilder:



Elina, Hanna & Noel



Jasmin & Linda


Köpte en fin solhatt till Noel! Lite mörk bild...

Sinnes!

Helt otroligt! Noel sover fortfarande! Och vi som skulle möta tjejerna i stan kl 12... Men jag har inte hjärta att väcka honom

Hoppas att han vaknar snart så att det överhuvudtaget blir lönt för oss att köra in...

Mysdag

I dag blir det mysdag på stan med Hanna, Elina, Linda och Jasmin! =) Längesedan vi träffade nu!

I natt var Noel ganska gnällig. Han brukar sova som en stock men inte i natt. Märkte att han hade ont i magen. Stackars lille Plutt. Det enda som hjälpte var att hoppa med honom. Men hur jobbigt är inte det efter x antal minuter??! Han börjar ju bli tung!! Men han skrek så fort man slutade.

På morgonen (det kallas väl så fast det är sjukt tidigt?!) la jag honom mot mig och det tyckte han nog var skönt fast han hade ont. Han var så trött så han typ sov men skrek ändå och lyfte sina små ben mot magen.

Verkar ha blivit bättre för nu har han sovit i en halvtimme. Innan har magknipen väckt honom var tionde sekund. Jobbigt.

Jag tänkte att turen till Malmö kanske kan hjälpa honom att slappna av. Han gillar ju att sova både i bilen och i vagnen. Och gillar han inte det så åker vi hem direkt. Skönt att ha bil i bland! (Läs: alltid!)


Söte Noel

Niclas är ledig hela dagen i dag! Så skönt!

Har varit på BVC med gubben i dag, 59,5 cm lång och 5330 g tung! Stora killen!

Skriver mer sen! Pappa kom hit nu, ska fixa lite i trädgården. Och gissa vad han hade med sig? Mina 417 Thailandfoto =)  

Noel ville absolut ha Göran så här på huvudet....


...och absolut sova med honom såhär! Söte unge!


Satt fint i babysittern medan mamma lagade mat

Skrik skrik skrik

Noel är inne i en underbar period nu när han bara skriker. Har gjort det i några dagar nu. Han gråter ju inte hela dygnet, men när han väl börjar kan han gråta i timmar. Spelar ingen roll vad man än gör!

Läste i min bok om "bebisens olika stadier det första året" och i just denna veckan som är samma för alla bebisar så kopplas allt han sett sen han föddes i hop nu. Tänk själv om man sett nya saker hela tiden och inte fattat någonting. Då hade jag också vrålat! Ska ju bara pågå någon/några dagar. Ingen min Plutt kan hjälpa! Och det är bara att stå ut och hålla lugnet...

Niclas ska sluta redan kl tolv i dag! *glad* Han var ju aldrig ledig någon dag förra veckan och vi måste hjälpas åt med Noel nu. Tror att han tycker att det är rätt skönt att sluta tidigt EN dag. Vad tror ni?!

Nu vaknade Noel, efter att ha sovit i 7 min. Hoppas att han kommer till ro i dag och kan sova...


Mamma vill ha en glad unge...!

Bilder från i går!

Bara älskar dessa bilderna som jag tog i går!


Mina hjärtan


Världens finaste Noel



Så otroligt fin bild på mina älsklingar!


Mammas glada gosegris!

igen...

Nu har jag sådär tråkigt igen när mina sötnosar sover. Och vad gör Maria då? Jo, svarar på onödiga "frågor" som man egentligen kanske inte är så intresserad av att läsa. Eller?!  Hittade dessa hos Anna. (hoppas det är ok att jag tog dom?!)

hur många gånger har du varit kär? Många gånger....
favoritgodis:
Choklad... fast lösgodis är ju bara för gott i bland...!
action eller skräck?
Skräck såklart =)
ville bli när du var liten:
Dagmamma, veterinär
när fick du din första kyss:
oj... vet inte faktiskt.. men vet vem som gav mig den!
hur var du i mellanstadiet/högstadiet?
Ehmm... folk hade nog sagt fjortis...
vad är du beroende av?
Min lilla familj och mina vänner
dagens roligaste händelse:
Att jag fick mina foto från Fuji och skivorna från Malin & Henrik (och lilla Felicia.. som dock inte är född än!) Att vår dörr kom på plats var väl också ett plus.. Tänk om vi varit tvugna att sova utan ytterdörr?!
dagens tråkigaste händelse: Att trötter 1 och 2 somnade så tidigt på soffan...
dagens humör:
Blandat tror jag.. har varit både glad och irriterad
vilka tv-program följer du
? Har inte tid med sånt
vad gillar du mest med dig själv?
Att jag kommit någonstans med mitt liv. Hus, pojkvän, barn.. ja ni fattar...
vad gillar du minst? Att jag tar åt mig saker jag vet att jag inte borde.
har du något motto? Hakuna matatta?! Nej, "lev ditt liv, det går inte i repris!"
något vi inte vet om dig?
Har en hemlig tatuering =P
vad ångrar du?
Att jag rökte i så många år...
vad önskar du? Att jag (med hjälp av Niclas då) ska kunna uppfostra Noel så att han blir en bra människa
vad klarar du inte dig utan? Min familj, vänner, pengar?!
vad gör du helst en vardag? Träffar folk och hittar på någonting. Att sova lääääänge med Noel är också helt ok...!
vad gör du helst en lördagskväll? Som nu då?! haha... Myser gärna eller träffar vänner.
vad har du mest av i din garderob?
Överdelar... tröjor, linnen, klänningar...
drömjobb?
Hmmm.. finns det något enkelt jobb där man typ alltid är ledig, inte jobbar hårt och har sjukt bra betalt?!

Drygt

Har nu suttit i...hmmm.... fyra timmar och satt in foto i album. Ett med Cypernresan, ett Noel-album med foto från ultraljud till vi åkte hem från BB (jättefint album vi fick i doppresent av syrran och Henrik!) och ett annat Noel-album med alla foto vi hittills tagit. Det tog sin lilla tid om vi säger så... men är väldigt nöjd att jag gjorde det klart! Har ju beställt 417 bilder till... som ska in i album.. Jippie =)

Den ena ytterdörren har kommit på plats. Vilket lyft! Blev skitbra. Den andra kommer nog på plats nästa söndag. Niclas pappa Glenn hjälpte till i dag och han kommer nästa söndag med. Kanon!

Annars har det varit en lugn lördag... Niclas och Noel sover här i soffan nu och snarkar så in i... Helt otroligt! (Jag har smygfilmat dom...!!!)

Tusen tack till Malin och Henrik som skickade två skivor till oss med bilder/filmer från Noels dop! Såååå fint!!!

Just nu njuter jag faktiskt av en San Miguel, chillar och njuter av att det är lördag!

Bjuder på några bilder från i går när Noel har sin söta Superman-pyjamas på sig, som han fick av Hanna, Micke och Elina! (Hoppas ni har det jättemysigt i helgen gumman! Vi ses i veckan!)

Noel kollar på Talang 2009!



Kolla in sovställningen! Min gosiga superman!



Superman sträcker på sig!


Always

 
♥ Vi för alltid älskling! ♥


♥ Älskar dig Niclas ♥
         
                                                                                                 (bild från maj 2008)

Kass

I dag blev det min tur att bli kass... nån jäkla magsjuka (?). Men det gick över lika snabbt som det kom... typ... mår bra nu iaf! Inte kul att spy... ICKE!

Nu är det äntligen helg! Så skönt! I morgon ska våra nya ytterdörrar komma på plats! Kommer att bli så läckert! =)

Har framkallat 400 bilder från vår backapackerresa till Thailand 2007 =) Måste bara ha dom på vanliga bilder och i album!

♥ Nu ska jag mysa med min underbara familj! ♥


Mina älsklingar i likadana tröjor! Noel ser ut som buddah =)

Foto

Nu har jag beställt framkallning av 197 st foto! Billigt som bara den... 102 kr! =)

Gå in på: www.fujidirekt.se/svepet

Där får man de första 100 bilderna gratis och sen 0,75 öre per bild. Är dock i 11x storlek men ändå. Vi framkallade bilder här i stan och det kostade 198 kr för 30 bilder. Lite skillnad! =)

Så nu ska det göras album! =) Har framkallat bilder från när jag var gravid, från Cypern och alla bilder som hittills är tagna på Noel! Kanon! Mycket roligare att ha foto i album än på datorn.


Bild tagen i går. Ser ut som han ska boxas!



Mammas sjukling

Min lille stackare

Min lille Plutt har blivit sjuk. =( I går kväll när vi skulle natta honom och gav honom mat spydde han upp allt igen (rakt på Niclas... ha ha ha!) Tänkte inte så mycket på det då, alla bebisar kräker ju mer eller mindre efter de ätit och han var som vanligt, lite gnällig bara. Han somnade och sov 6 timmar (jippie) och fick mat då igen och sen var han supergnällig.

På morgonen när Niclas gått till jobb försökte vi sova lite till i vår säng, men han ville verkligen inte. Han ville absolut ingenting, han bara skrek. Trodde han var hungrig eller att han helt enkelt inte ville sova som sin mamma! =) Gav honom en halv dos mat för att se om det hjälpte men ICKE.

Vi gick upp och han var jättevarm och snoret rann. Usch,tycker så synd om honom. Det kom från ingenstans, men där har vi förklaringen varför han sovit så mycket de senaste dagarna (efter dopet) och varit så "slö".

Och vi som skulle till Linda och Jasmin i dag och mysa och äta lunch med dom och Hanna och Elina. Ville ju verkligen träffa dom, nu när vi inte gjort något speciellt i veckan. Men kan inte ta dit min sjukling. Får bli en annan dag. Fredag kanske? Känns skönt att Niclas ska vara hemma imorgon (han ska vara ledig en dag i veckan fram till jag börjar att jobba) Är Noel sjuk och så gnällig behöver jag avlasting.

Noel
är helt utslagen, ligger och sover i soffan här bredvid mig. Han kräkte upp all mat igen =( Har tagit av honom lite kläder och nu är han så nöjd så!

Problemet är att vi inte har någon termometer till bebisar. (Inte till oss heller för den delen. Den örontermometern vi har visar att jag alltid har 34 grader. Hmm...)dumt att man inte köpt det. Är ju inte direkt läge att dra med honom in till stan och apoteket. Men jag vet att han har feber, han är varmare än vanligt. Men jag vågar inte ge honom alvedon heller innan jag vet hur mycket han har i feber. 

Ska nog köra in till pappa så att han får hjälpa mig att åka och handla etc. Han är ledig i dag. Får bara vänta tills han vaknat, han har jobbat natt. Tur att det inte tar lång tid att köra in. Tror inte heller Noel bryr sig om han ändå sover.

Stackars min lille skrutt.
  

Ska passa på att packa skötväskan nu när han sover.

Helt otroligt!

Glömde skriva innan hur stor Noel blivit. Vill bara bromsa tiden.

Samma dag som dopet sov han åtta timmar på natten, och i natt somnade han kl 18 och sov tio timmar! Han har aldrig sovit mer än fyra timmar i sträck! Han börjar bli en stor kille, vår son! Skönt om han börjar sova hela nätterna nu. Det är rätt drygt att gå upp då faktiskt...!

Dessutom har han börjat upptäcka sin tunga. Han slickar på allt och leker och gör miner med munnen hela tiden. Så himla gulligt!

♥ Och att se honom le hela tiden gör att mitt mamma-hjärta smälter! ♥

Men suck...

Vad är det för j*vla skitväder vi har i Skåne??!!

Sa det till Noel redan i morse och det resulterade i att vi steg ur sängen kl 13.30 =)

Och vi som skulle vara så duktiga och gå ut och gå en lååång promenad.
(Jag vet, det finns regnskydd... men orkar inte bli blöt!)

Får snällt sitta inne i dag också. Noel gillar sin nya babysitter så jag kanske kan få något gjort här hemma medans han myser i den? We'll see...

Noel inviger sin nya babysitter efter dopet. Helt slut!

dopet

Blev en VÄLDIGT lyckad dag. Noel var supersnäll hela dagen!

Tack till alla som gjorde Noels dag så fin!

Har bara några bilder än så länge, men bjuder på dom:

Innan vi gick in



Gudmor Malin, Gudfar Andreas, jag, Niclas



Jag, Niclas, Malin, Andreas, Noel med prästen



Foto dags...



Tårta 1



Tårta 2

Tomorrow...

I morgon är det d o p.

Ber till gudarna
att allt går bra. Har fixat hela helgen med saker, orkar inte mer nu =) Tror att allt blivit fixat...

Jag var tvungen att ta ett bad innan för att tänka om det var något vi glömt men tror inte det!

Hämtade tårtorna innan, så j*kla häftiga! Foto kommer!

Är helt slut nu, hade velat sova men lille älsklings Plutt ska snart ha mat så det är inte lönt att gå och lägga sig...

Zzzzzzzzz................


RSS 2.0