Tantaträffar!

Hade en väldigt mysig dag i går med Hanna, Jenny och Tessan! Känns som det var hundra år sedan jag såg Jenny & Tessan! Blev en massa snack om gamla tider

(låter som vi är jättegamla, men vi gick i samma klass i gymnasiet och hade skitkul i hop!)
Tråkigt att alla på något sätt skiljts åt. Folk flyttar etc.

Noel
fick en jättefin leksak som skulle vara från 1 år, men han tycker redan att den är skitkul! Han har dock inte fått leka med klossarna men ljuden och lamporna är riktigt intressanta! Tack tjejer!

Noel var tyvärr inte så glad när tjejerna höll i honom... Ingen aning om varför faktiskt. Han brukar vara van vid nya människor och brukar inte bry sig... Hmm...?!


Tant Jenny, Noel och tant tessan


Ledsen i ögat....



I dag var jag & Noel i Malmö. Stack hem till pappa en stund innan han skulle till jobb kl ett. Gick sedan hem till mormor och tog en liten fika! Fick en jättefin spargris (som jag faktiskt verkligen behöver så att man NÅGONGÅNG har parkeringspengar..!) Tack så mkt!

Sedan gick vi tillbaks till pappa och Stina och Lisa kom dit. Såklart hade de Mc Donkan-mat med sig... Detta med att gå ner i vikt går verkligen inte bra! I går käkade vi också mat från Donkan. Suck. Vad ska man göra för att kunna säga "nej, tack"?! De orden verkar inte kunna komma ur min mun denna veckan... 

Men gott var det iaf och alltid lika kul att träffa töserna! Noel har fått stå ut med allt kacklande dessa dagar! Kanske därför han är astrött på kvällarna?!


Hos Stina trivdes Noel! Vilket gosande!


Nu skriker Pluttis efter mat... men ha en trevlig kväll gott folk!

Kommentarer
Postat av: Alexandra

kan inte det vara den fasen då barnet börjar göra skillnad på kända och okända personer? Då blir de mer "mammiga" mm. Innan denna fasen brukar de inte bry sig om vem som håller dem. Bara en tanke :)

2009-05-28 @ 10:43:06
URL: http://alexandralii.blogg.se/
Postat av: Stina

Naw, det var så kul att få se honom igen!Han växer så det knakar det lilla livet!

2009-05-28 @ 18:57:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0