Julhelg över!

Då var julhelgen över. Såååå skönt! Jag älskar verkligen julen men det blir för mkt. Som jag skrev i förra inlägget så ha vi massor att göra. Fara runt och ha sig. Är helt slut nu. Nclas jobbar idag, och jag ska bara slappa. Måste göra det, orkar inte med nått.

Har fått många fina julklappar, tack!

10 veckor kvar nu till Plutten ska komma! <3



Söndag

Då var det söndag igen! Snart julafton =)

Vaknade vid nio i dag med. Var tvugna att städa lite innan Niclas mormor & morfar skulle komma. Drack 11 kaffe med dom och fick MASSOR av julklappar! Har tydligen varit snäll i år =)

När de gått somnade jag på soffan (ovanligt!) Blir väckt av att sotaren ska komma och kolla våra öppna spisar om de fungerar. Han kollade bara en och det var fritt fram att elda! YES! Ge mig värme här hemma!

Precis käkat, är sååå mätt!

Har kommit på att vi har fullspäckat schema i jul.

Tis 23/12 Barnmorskan 07.45. Göra glukosbelastning. Sen antagligen förrbi och träffa sandra? Sen till pappa på kvällen och fira med farmor och kusiner.

Ons Julafton Ha hela Niclas familj här + pappa

Tors Juldagen Sandra och dom hit? Sen till mamma och fira med dom, syrran och mormor

Fre annandagjul Hem till farmor och fira med kusinerna

Lör 27/12 Syrran, Henrik och Katta hit och hälsa på.

Men andra ord: Fullt upp!

(åhhh Lisa..jag saknar dig. vad fan ska du i kängeruland att göra?!)
  

Julemys

Blev en sen kväll i går. Skulle försöka få klart det sista här hemma. (Gick inte så bra..) Hann tvätta några maskiner i alla fall! Skönt!

Fick vakna tidigt, vid nio (!). Var tvugna att köpa de sista julklapparna. Så skönt att det är klart =)

Fick köpt julklappar till min älskade guddotter Izabella <3 Får se vad hon tycker om dom! Lite svårt att köpa faktiskt, har inte träffat henne på länge. Vet inte vad hon har för saker och så. Vet inte vad hon behöver eller vill ha! Sandra säger bara: men köp vad du vill! Så ja, det fick jag göra haha!  =)

Sen blev det att köra till Maxi. Käkade på pölsemannen (det du Sandra!) MEN! Det var fatiskt inte gott! Enligt Niclas smakade det som det ska men mina smaklökar har nog ändrats. Smakade plast.

Hem igen, och börja sätta upp vårt tomteland (!) Fick det av Niclas mormor & morfar. Tydligen sånt de alltid haft uppe sen han var liten. Inte lätt att ha press på sig att återskapa hans barndom! haha! Men det blev väl bra... kan man tycka!

Åhhh Nilas köpte såååå söta kläder till Plutten idag! *längtar*

Har precis käkat pizza. Shit vad onyttigt jag ätit i dag =S Tur man har vitaminer också. Får väl klämma i mig ett kilo clementiner sen! Köpte en hel låda på Maxi haha.

Nu händer inte så mkt. Ska fortsätta städa. Niclas mormor & morfar kommer på 11 kaffe i morgon. Ska byta julklappar! =)

(måste i från datan nu. Vissa i detta huset, pappa och Niclas, vill ha "dansbandskampen" el vad fan det heter på högsta volym på tvn. Usch.)


Fredag igen!

Jaha då var det fredag igen! Denna underbara dagen på veckan när man vet att Niclas är ledig två dagar fram!  Veckorna går så fort! Men det är baaaaaaaaara positivt =) Går in i ny vecka varje söndag (hur detta nu går ihop för Plutten är beräknad till en lördag) Har dessutom fått fram hur fan man räknar. Enligt BM är jag i v. 27+5 idag. MEN!! Då har jag gått 27 hela veckor och fem dagar, alltså är jag i vecka 28! Och på söndag vecka 29 då =) YES!

Vaknade imorse av att jobb ringde och undrade om jag kunde jobba. Var tydligen inte så tungt där. Men fan... jag orkar inte! Är helt slut! Har dessutom råkat få en liten förkylning, har ont i halsen =(
(Sen behövdes bilden tankas och NEJ, jag vet inte hur man tankar! Iaf inte denna bilden...)
 
Fått en massa julkort idag! Så trevligt! Man får lite ångest när man får från folk man inte själv skickat till. Men men.. då vet man det till nästa år!

Fick även mina papper idag med inkomst och sånt av min arbetsgivare. Ska skicka in dom till försökringskassan så snart jag kan! Hade faktiskt tjänat 20 000 mer än jag trodde! Bara positivt!

Vill bara få i ordning i huset. Saker precis överallt. PANIK!!! Måste få bort allt innan jul iallafall. Ska ju ha julafton här hemma i år =)

Hoppas det inte blir för sent med allt jobb med trappan ikväll. Vill ju hinna mysa med min älskling också.. <3

Sandra, snart kommer ni ner Längtar som faaaaaaaaaaaaan!!! Saknar er så! <3

Ska in i duschen nu. Bebis sparkar och det hade varit underbart med ett varmt bad! Japp, det får det bli.

Frååååååågor

Hade en trevlig fika med töserna! =)
Är sååå trött nu. Får nog lägga mig på soffan en stund tills Niclas kommer hem!

Hittade dessa på en annan blogg. Skulle länkatill henne men nu kommer jag inte ihågvad hon hette =S

1. Har du någon rälig ovana?

    - mmm... rökning

2. Bästa konserten du varit på?
   - inte varit på så många. Får nog säga GT då. Där är så mysig stämning!

3. Vilket är ditt värsta bus du gjorde som barn?

  - måste vara när jag tog in sniglar (fast jag inte fick då, smuglade in dem!) och hade dom i min barbiepool!

4. Fick du IG i något ämne i gymansiebetyget?
   - Nopp

5. Skulle du skönhetsoperera dig om du erbjöds gratis ingrepp?

   - ja klart, men beror på vad det var för ingrepp då...

6. Vad handlade din senaste dröm om som du minns?
   - haha ja att Niclas stekte tjocka prinskorvar till bebis!


7. Skulle du kunna tänka dig att adoptera ett barn?

  - Om jag inte själv hade kunnat få ja. men nu har jag min underbara bebis i magen! <3

8. Reser du dig för gamla/gravida på bussen?
   - Är gravid själv och ingen reser sig för mig.... men i vanliga fall reser jag mig ja.. de få gånger jag åker buss.


9. Tre saker du alltid bär med dig?

   - mobil, plånbok, nycklar

10. Har du någon gång som vuxen sårat någon avsiktligt?

     - nej inte avsiktligt.. men har nog inte alltid varit så snäll.. =P

11. När gjorde du något fint för dig själv senast?

     - var hos frissan igår, räknas det??

12. Har du någon gång pajat en vara i en affär utan att säga till?
       - har jag säkert, så klumpig som jag är!

13. Pratar du med dig själv?
    - ibland, får bäst svar då!=)


14. Vilken skådespelare/ska borde spela dig om det gjordes en film om ditt liv?

    - Oooo... hmm... nån snygging iaf!

15. Vem utanför din familj känner dig allra bäst?

   - Sandra och Lisa.

16. Ditt favorituttryck just nu?
   -  har så många.. kommer naturligtvis inte på nån nu

17. Tycker du om ditt jobb/din pågående utbildning?
     - både och. Funderar på om man skulle gjort nått annat än och jobba som undersköterska efter mammaledigheten.


18. När blev du rädd senast?

   -  Igår när jag inte kände bebis sparka på länge.. och när pappa ringde.

19. Pinsammaste fylleminnet/återberättelse från vän?
  -  Sandra, berätta!


20. Vilken maträtt bjuder du på om du vill imponera på någon?
   -  har faktiskt inte lagat mat så... är an många köper man typ smörgåstårta (shiiiiiiiit vad gottt!!!) annars blir det vanliga middagar.


Fika

Ska snart i väg och fika med Hanna och Linda (från korttiden) och deras underbart söta döttrar! Hannas lilla Elina är snart 2 mån och Lindas Jasmin 11 mån =)  Trevligt trevligt!

Lite långt att köra bara... men men.. ska parkera hos Hanna och gå med de in till stan. Det är för klyddigt och för dyrt att stå i stan (herregud, 25 kr/tim...)

Jobbade i går... De gamla är så söta! De hade skrammlat ihop till en chokladask (merci) Det tyckte jag var jättegulligt. De kan ju knappt gå och så ger de sig iväg för att köpa! =)
Kom på att det var sista dagen denna månaden jag jobbade. Ska jobba två dagar i januari, den 7 och 8e... sen är det slut! Shit! Hur snabbt har inte tiden gått? Då är det bara 2 månader kvar till Plutten kommer. 2 MÅNADER!! Känns som igår jag ringde sandra för att kolla "om strecket på stickan inte är extremt tydligt, är det positivt ändå?!". Haha. Och hon svarar att "jaaaaaaa så är det", för både hon och Michaela har två levande bevis på det i sina vagnar!
Jag har t.o.m kvar mms:et till Niclas på mobilen där jag tagit ett kort på stickan och skrivit under "jag vet inte vad jag ska tro!" Det var den 7 Juli. Nawww...

Längtar som fan. Kommer bli så underbart!

Lussekatter!

Usch, mådde lite kasst igår... men tänkte inte så mycke på det. Men i morse mådde jag faktiskt riktigt dåligt.. Spydde faktiskt =( *buuuhuuu* Var lite snurrig och så. Och jag som skulle träffa Hanna och julmysa. Vi skulle julbaka en massa! Men icke.. hon var tydligen också sjuk. Är det nått som går nu el? (är ju lite off när man bor i Trellehulla! haha skoja!)
Får helt enkelt träffas en annan dag!

Var iaf hos frissan kl 11. Hade fan en sinnes utväxt! Mitt hår växer som ogräs nu när jag är gravid! Och jag som aldrig trott att mitt hår växte över huvudtaget... =) Gick bra... mådde inte speciellt bra där.. Satt och tänkte som i thailand "Maria, svimma inte" hela tiden.. haha så nördig man är!

Iaf... frissan ligger bredvid pappa... körde in där och han hade handlat alla grejer som vi skulle ha i lussekatterna, jag och hanna. Så ja... vad gör Maria då? Jo, hon börjar helt enkelt att baka de där lussekatterna! Pappa stack och jobbade och nu sitter jag här vid min gamla dator som är segare än ett ålderdomshem...grrr.... och väntar på att de ska jäsa.

Syrran var på ultraljud idag! =) Är beräknad till 31 Maj!! De kunde tyvärr inte se könet. Men jag vet redan att hon får en flicka! Känner det på mig!
Längtar tills vårt andra ultraljud. 20 Januari =) Haha tänk om de helt plötsligt ändrat sig? Att det inte är en liten babypojke där inne? Går ju lika bra ändå, men man har ju pregat in det i huvudet nu... my babyboy <3

Var förresten och köpte julklappar till mig & Niclas igår! <3

Nä... får nog se hur det går för mina stackars lussekatter ;-)


Julstress deluxe!

Varför ska allt vara så stressigt på julen? Ska köpa de sista julklapparna idag, vet var jag ska köpa och vad. Men sen kommer all mat som ska köpas och bla bla bla... Jag är trött!!!!
Har fått upp och klätt granen (såg att jag inspirerat familjen Hylén att göra det med!) och pepparkakorna med rosa klasyr blev gjorda i gårkväll. Pappa och Niclas har hållt på med vår jäkla trappa hela helgen. Ska det vara så svårt att få en trappa som man kan gå i? Den börjar bli klar nu iaf.. pappa kommer ner idag med och hjälper till. Vad skulle vi gjort utan honom? Så att jag tror att han och jag sticker och köper de där julklapparna... fast en kan vi inte köpa... Niclas måste vara med... =)

Och denna bloggen... Får ju inte rätt på nånting. Trodde detta skulle vara lätt men ICKE!! haha...
Sandra fick fixa lite i lördags så den ser nåttsånär bra ut. Får sätta mig ner och fundera och klura nån dag. Inte idag dock... orkar inte.

Ska man vara så här trött redan? Trodde det skulle vara mest sista 2 mån.. Igår var det 3 mån kvar till BF! =)

Ska iaf bara jobba en dag till denna månaden. På onsdag. Får inte min havandeskapspenning förrän 13 jan om det går som jag vill. Har ine fått några papper tbx från försökringskassan. Men orkar inte jobba inom vårdennu. Är ju stor som en elefant! Har gått upp 15 kg...

Ska in i duschen nu.....


The first one...

Jaha... då har man skaffat sig en blogg också! Förstår just nu ingenting, får undersöka detta närmare!

RSS 2.0