Snabbt

Har faktiskt lite dåligt samvete för att jag inte skrivit på länge. Varför har jag det?! Haha...

Tänkte bara skriva lite snabbt och meddela att jag lever (halvt...) Är nämligen grymt förkyld och har en lika förkyld liten son. Han har sovit EN timme sen kl 7 i morse. Han somnar någon minut sen är han så slemmig att han vaknar. Så synd om honom, han är så otroligt trött. Var likadant i går.

I dag var vi i Malmö hos pappa. Är lite jobbigt nu när han är förkyld, han är supergnällig och skriker. Köpte en sån nässug (?) i dag så vi kan få ut snoret (mysigt....). Är en av världens bästa uppfinningar måste jag säga!

Skulle köpa den på apoteket så jag, pappa och Noel körde till Entré. Tänkte att om han somnar i vagnen kan vi kolla lite i affärerna där. Hade inte hunnit vara där än. Första halvtimmen var han lugn och hade mysigt i vagnen och kunde kolla in alla lamporna men sen blev han jätteledsen så vi fick avbryta och åka hem. Men jag hann iaf köpa tre tröjor till mig och en body till Noel där det står "Mum is lovely, dad is great, I am both" Tyckte den var så söt!

Nu på kvällen har vi haft besök av Niclas mormor & morfar och grillat lite. Pappa följde också med ner och ska sova över tills i morron. Vilken lyx jag kommer att få imorgonbitti! Jag kommer kunna tvätta håret, föna det och platta det! Jippie! Inte hänt på åtta veckor! (Att jag hunnit göra det en morgon då, inte att jag inte tvättat håret på åtta veckor haha)

Detta blev rätt långt ändå... Ska lägga in bilderna från pappas superbraiga (!) kamera. Finns riktigt fina bilder på Noel där. Lägger in dom imorron.

Sov gott!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0