Ultraljud

Var på ultraljud i går. Vilken besvikelse! Såg ju ingenting =( Var skitsvårt att urskilja vad som var vad. Dessutom låg han så konstigt, så man kunde knappt se hans ansikte. och JA, det är en pojke =) Hon zoomade in hans privata delar!

Trodde vi skulle få väldigt fina närbilder, iom att det är 3D men icke. Aja, det vi såg var iaf en väldigt söt bebis som var väldigt lik Niclas! Han vägde 2040 g och var, enligt barnmorskan en "normal-svensson", alltså helt normal i vikt och allt. Han kommer antagligen att väga runt 3500 g när han kommer ut, om han kommer när han ska. Kändes jätteskönt när hon sa att allt var jättebra. Alla delar var på sin plats osv.

Nawww han var så söt, för han låg och suttade/slickade på navelsträngen hela tiden när vi kollade! Hur gott kan det vara?! Sååå underbart söt! Världens finaste Noel =)

Var efteråt och käkade på Perssons med mamma och Rolle. Rolle fyllde år och vi var ändå i stan så vi hängde på. Jäkligt god planka. Rullade nästan till bilen sen =P

En annan mindre rolig sak som hände exakt 02.00 i natt ar att vårt larm började tjuta. Det var inte ens på! Sinnes vilken hög signal! Och Niclas vaknade inte ens, hahahaha. Då sover man jäkligt hårt. Har ju både innomhus och utomhus siren, så det väckte nog hela Trelleborg skulle jag tro. Skämmigt! Shit vad det tjöt! Han på Niclas jobb som har installerat in det ska komma och kolla på det sen. Det kan ju inte börja tjuta utan anledning. Spökar det i vårt hus kanske?  

Har inte köpt den där sladden som ska vara mellan vår scanner och datorn än, så jag har fått ta "kort på kort" på ultrajudsbilderna. Hoppas man ser nått...



 
Pluttens ansikte

Kommentarer
Postat av: Sandra

Världens finaste NOEL!:D

2009-01-21 @ 14:11:51
URL: http://hylen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0