Svettlök

Helt sannslöst! I går natt vaknade Noel och skulle ha mat som vanligt, och ser då en stooooooor blöt fläck i hans säng. Naww gubben har kissat i sängen tänkte jag... Han fick mat och Niclas bytte på honom. Han tyckte det var lite skumt att blöjan var torr. Pallade inte byta i sängen så han fick sova hos mig, på min sida av sängen. Eftersom alla hans pyjamasar låg i tvätten fick han ligga i blöja. La honom på en filt i sängen och hans täcke över honom och tänkte att han kommer säkert frysa ihjäl. Vi har det rätt så kallt i vårt sovrum...

När vi sen vaknade var han HELT svettig i håret, ja, helt blöt! Fattar inte hur man kan bli så varm i vårt sovrum, i bara blöja dessutom! Alltså måste det ha varit som han svettades i sin egen säng. Var inga kissfläckar där på morgonen.

I natt fick han sova i blöja och strumpor och varje gång han vaknade var han jättesvettig. Helt otroligt! Han sprallar rätt mycket så han har inte hela täcket på sig ändå. På dagarna när han har vanliga kläder har han vanlig temperatur. Kan ju inte låta lille Plutt sova utan täcke heller! Konstigt också eftersom han har sånt täcke och lakan som "andas" så att man inte ska bli för varm/kall. Han har inte feber för han får normal temperatur igen så fort man tar upp honom. Aja, får testa att ta av strumporna kanske, men tycker inte att han håller värmen där. Dom blir iskalla 1 minut efter man tagit av honom dom. Vi får se. Han vaknar inte mellan han ska ha mat så så farligt kan det inte vara?!
 

I dag ska Niclas och pappa i väg och köpa brädor till vår terass på taket. Ska bli sååå skönt att få den klar.
(Vi måste "täcka" för så man inte kan klättra ut. Den är inte godkänd så som den är nu, men hon som bodde här innan byggde den och fattade inte att man måste ha bygglov)

Haha Niclas lever sig verkligen in i rollen som pappa. För en kvart sen sa han helt plötsligt "Nä, nu ska jag kolla på Pippi på de sju haven!" Haha... herregud! Så det är vad som visas på tv:n just nu. Ni kanske förstår varför jag satte mig framför datorn?! Noel ligger snällt och sover i Niclas famn. Gud, vad jag älskar dom!


Kärlek vid första ögonkastet. Noel 1 minut gammal, direkt när jag fick upp honom.


Kommentarer
Postat av: Elin

Har ni något kisslakan i sängen? Jag hade först ikeas kisslakan på madrassen-under hennes lakan, då blev hon också AS-SVETT på natten, tror de blev för tätt att ligga på.. För när jag tog bort de gick de bra...

2009-04-01 @ 01:32:42
URL: http://pumanan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0